2016

2 fl. Muga Selección Especiali lækker trækasse

På lager

Perfekt at tage med til værten, jubilaren eller fødselaren.
For hvem vil ikke blive glad for rigtig god Rioja fra et af de alle bedste huse i området?!

  • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
  • Prisgaranti - vi matcher prisen
  • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
900,00 DKK
  • Køb 6 for 720,00 DKK pr styk og spar 20%
  • Køb 12 for 699,00 DKK pr styk og spar 22%

2 flasker Muga Selección Especial i lækker trækasse, er som navnet antyder, lavet på særligt udvalgte druer fra Mugas bedste marker med de ældste vinstokke fordelt over 70% Tempranillo, 20% Garnacha, 7% Mazuelo og 3% Graciano. Efter gæring på druernes egen gær har vinen lagret 6 måneder i træbeholdere, 26 måneder i egetræsfade og minimum 12 måneder på flaske.

Som en slags opgraderet Muga Reserva er Selección Especial uden tvivl en af Mugas mest elegante vine, som dog stadig indeholder en masse klassiske træk for en stor vin fra Rioja.
Bag den fløjlsbløde og friske frugtaroma, der går i retning af kirsebær og bkåbær anes både urter, muld og blomster, og så skal man heller ikke glemme den den intenst krydrede bund af vanilje, chokolade og tobak. På tungen er vinen endnu mere klangfuld; stadig rank og til den fyldige side med en udsøgt balance mellem frugt, krydderier, tanniner, syre og den diskrete sødme fra fadlagringen.

Vi anbefaler at lade vinen ilte et par timer i en karaffel og så ellers servere den ved 14-16 grader. Det kunne være til kalvekød, lam eller vildt - evt. serveret med bønner og chorizo eller til grillet grønt såsom zucchini, aubergine og røde peberfrugter vendt i massevis af olie, hvidløg og grillkrydderier.

Specifikationer
ProducentMuga
TypeRødvin
Varenr.0105.2016X2FL
OmrådeRIOJA
StørrelseAlm. flaske (75cl)
ØkologiskNej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:2 fl. Muga Selección Especiali lækker trækasse
Din bedømmelse