2021

Domaine de Pennautier Rosé

Klassisk sydfransk rosé på Cinsault, Grenache og Syrah med et kækt indspark fra Merlot! En blød og frugtig men samtidigt tør og liflig vin!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 85,00 DKK
 • Køb 12 og spar 85,00 DKK  23% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 93,75 DKK  15% pr. stk.
1 stk.
110,00 DKK
På lager

Om Domaine de Pennautier Rosé

Pennautiers saftige Rosé er lavet på de tre klassiske Middelhavsdruer; Cinsault, Grenache og Syrah med et touch af Bordeaux fra Merlot. Druerne kommer fra Pennautiers marker ved Carcassonne i Languedoc-Roussillon, som er nogle af de mest idylliske omgivelser at være vinstok i. Og mon ikke lidt af denne idyl også kan smages i vinen...!

Aroma og smag

I glasset har Pennautier rosé således en helt fin lyserød farve i moderigtig Provence-stil og dertil en charmerende aroma af røde æbler, jordbær, citronskal, fersken og mynte.

På tungen opleves den på én gang blød, frugtig, tør og saftig med fine, delikate nuancer af lyse røde bær og citrusfrugt i en ikke kraftig men dog vedvarende eftersmag, som kalder på mere. Det er ganske enkelt sol og sommer på flaske og endnu et bevis på, at Château de Pennautier laver fremragende vine til yderst attraktive priser.

Serveringsforslag

Vi anbefaler at servere vinen ved 6-7 grader, gerne i selskab med f.eks. moules marinières, salater eller stegt/grillet fisk.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4069.2021
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Domaine de Pennautier Rosé
Din bedømmelse