2023

Arnaud Lambert Les Terres Rouge Saumur Champigny (ØKO)

Les Terres Rouges er en flot og seriøs vin, der med sit rene, friske og charmerende udtryk er et fremragende bud på et glas rødvin for rødvinens skyld

  • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
  • Sommelierbetjening – vi guider dig
  • Gratis fragt - ved 1000 DKK
    50 DKK ved 750 DKK
    Afhent gratis i butik
2023

Arnaud Lambert Les Terres Rouge Saumur Champigny (ØKO)

Fra 190,00  DKK
  • Køb 12 og spar 190,00  DKK  22% pr. stk.
  • Køb 6 og spar 215,00  DKK  12% pr. stk.
1 stk.
245,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
  1. Producent
    Producent
  2. Type
    Type
    Rødvin
  3. Varenr.
    Varenr.
    4755.2021
  4. Land
    Land
    Frankrig
  5. Område
    Område
  6. Størrelse
    Størrelse
    Alm. flaske (75cl)
  7. Alkohol procent
    Alkohol procent
    13
  8. Økologisk
    Økologisk
    Ja
  9. Primær Drue
    Primær Drue

Kærlighed til jorden og minimal tilsætning af SO2 (svovl) er nøglen til denne vin, der er lavet på 100% økologisk dyrket Cabernet Franc fra Terres Rouges-markens vestvendte skråninger i Saumurs St.-Cyr-en-Bourg.

Vinificering

I vinhuset er alle druerne blevet afstilket før gæring på det naturlige gær i hhv. stål- og cementtanke. Den nænsomme maceration på 10 dage er her fulgt op af yderligere 6 måneders lagring på de samme tanke før aftapning og frigivelse i det efterfølgende forår.

Aroma og smag

Trods den naturdrevne stil er der intet staldet naturvinspræg over Terres Rouges' super rendyrkede og fokuserede aroma af skovbær, violer, grønne urter og tomatstilk, der er strøet med nyflækkede flintesten. Smagen er lidt bredere og rundere end i søstervinen Mazurique men med den samme smukke balance mellem tannin, syre og de helt rene frugtdrevne elementer, der går igen i den mellemlange og saftige, næsten læskende eftersmag og giver en omgående lyst til den næste tår.

Serveringsforslag

Les Terres Rouges er en flot og seriøs vin, der med sit rene, friske og charmerende udtryk er et fremragende bud på et glas rødvin for rødvinens skyld eller som ledsager til fjerkræ, svinekam eller kalveculotte med pebersauce og ratatouille på siden.

Vi anbefaler servering ved 13-15 grader.