2018

A. Lambert Les Terres Rouge St-Cyr-en-Bourg - (ØKO)

På lager

Les Terres Rouges er en flot og seriøs vin, der med sit rene, friske og charmerende udtryk er et fremragende bud på et glas rødvin for rødvinens skyld

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 155,00 DKK
 • Køb 12 og spar 155,00 DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 173,25 DKK  13% pr. stk.
1 stk.
199,00 DKK


Kærlighed til jorden og minimal tilsætning af SO2 (svovl) er nøglen til denne vin, der er lavet på 100% økologisk dyrket Cabernet Franc fra Terres Rouges-markens vestvendte skråninger i Saumurs St.-Cyr-en-Bourg. I vinhuset er alle druerne blevet afstilket før gæring på det naturlige gær i hhv. stål- og cementtanke.

Den nænsomme maceration på 10 dage er her fulgt op af yderligere 6 måneders lagring på de samme tanke før aftapning og frigivelse i det efterfølgende forår.

Trods den naturdrevne stil er der intet staldet naturvinspræg over Terres Rouges' super rendyrkede og fokuserede aroma af skovbær, violer, grønne urter og tomatstilk, der er strøet med nyflækkede flintesten. Smagen er lidt bredere og rundere end i søstervinen Mazurique men med den samme smukke balance mellem tannin, syre og de helt rene frugtdrevne elementer, der går igen i den mellemlange og saftige, næsten læskende eftersmag og giver en omgående lyst til den næste tår.

Les Terres Rouges er en flot og seriøs vin, der med sit rene, friske og charmerende udtryk er et fremragende bud på et glas rødvin for rødvinens skyld eller som ledsager til fjerkræ, svinekam eller kalveculotte med pebersauce og ratatouille på siden.
Vi anbefaler servering ved 13-15 grader og at nyde vinen inden 2025.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4755.2018
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
  SAUMUR
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:A. Lambert Les Terres Rouge St-Cyr-en-Bourg - (ØKO)
Din bedømmelse