2019

Albet I Noya Lignum Tinto (ØKO)

Kompleks og dog letdrikkelig, fadlagret rødvin på Cabernet Sauvignon, Garnatxa (Grenache) og Merlot fra Albet i Noyas økologiske marker i Penedès

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 119,00  DKK
 • Køb 12 og spar 119,00  DKK  21% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 129,00  DKK  14% pr. stk.
1 stk.
150,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0546.2019
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
  PENEDÈS
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Om Albet i Noya Lignum Tinto

Albet i Noyas bedste rødvin er en økologisk, mørkfrugtet nydelse, der afslører trofasthed over for druebasen på Cabernet Sauvignon, Garnatxa (Grenache) og Merlot. Imens holdes den i en drikkevenlig og elegant struktur, hvilket er skønt, når man har lyst til en dejlig rødvin med masser af smag, som både kan nydes med og uden mad.

Vinificering

Druerne fra Lignum høstes i hånden fra økologiske vinstokke med en gennemsnitsalder på 25 år. I vinhuset afstilkes de og knuses for så at gære i åbne, traditionelle gæringstanke ved 27 grader. Vinen lagres derpå 12 måneder i 225-liters franske egetræsfade og gennemgår til sidst en mild filtrering inden aftapning.

Aroma og smag

Lignum er dermed både saftig, ligefrem og alligevel med dybde og kompleksistet i form af mørke, indbydende kirsebær og solbær med et krydret touch af balsamico, kakao og lakrids.

Den tørre smag indebærer desuden dejligt fine og modne tanniner, en velbalanceret syre og en behagelig, krydret afslutning.

Serveringsforslag

Alt i alt en fantastisk allround-vin, som vil være yderst velegnet til kraftige pastaretter, krydrede tapas og stegt svinemørbrad.

Vi anbefaler servering ved 15-17 grader!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Albet I Noya Lignum Tinto (ØKO)
Din bedømmelse