2022

Alta Alella PB Pansa Blanca (ØKO)

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 119,00  DKK
 • Køb 12 og spar 119,00  DKK  20% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 129,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
149,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0571.2022
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja

Alta Alellas friske "hverdags"-hvidvin er den renest tænkelige reflekion af den lokale drue Pansa Blanca (også kendt som Xarel·lo) og er et friskt, lystigt og uproblematisk bekendtskab, der er godt at have masser af i festlige stunder.

Dyrkning og vinificering

Fra de østvendte, økologisk dyrkede marker med biodynamiske tendenser kan man skimte Middelhavet, og druerne høstes under så sunde forhold, at de i vinhuset kan gennemføre en en kort maceration på ved meget lave temperaturer for at opnå en god ekstraktion af smag inden gæringen. Den nænsomt pressede most gæres og lagres dernæst kortvarigt i ståltanke for at holde bedst muligt på sin oprindelige frugtbarhed og slanke figur.

Aroma og smag

I glasset fremstår vinen helt klar og lystigt ylden med et grønligt skær, der vidner om den ungdommeligt friske smag, der venter.
I næsen kommer det til udtryk i en sødlig blomsteraroma, saftig hvid frugt (æble og pære) med en baggrund af grønne mandler, modne citroner og den friskeste havluft. Dette går igen på tungen og ganen, der både er rank og rund med en god syre og en dvælende eftersmag.

Serveringsforslag

Vi foreslår, at ud serverer den ved 8 og ikke varmere end 10-11 grader - både til lette frokostanretninger eller lidt tapas og snacks.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Alta Alella PB Pansa Blanca (ØKO)
Din bedømmelse