Julegaver til private og virksomheder

Julegaver til private og virksomheder
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hos Laudrup Vin laver vi julegavepakker til virksomheder, men også til private. Vores sommelier og vinkonsulent David Ekberg har gjort det nemt for dig og sammensat tre julevine-pakker for dig i tre forskellige prisklasser, men vi kan selvfølgelig også skræddersy julegavepakker, hvis du mener at dine medarbejdere eller familiemedlemmet, ville blive gladere for andet i vores sortiment. 

Vores færdiglavede julevin-pakker kan du se og læse mere om her:

 


DELUXE JULEVINE 

640 kr.

Denne deluxe vinsamling fører jer overlegent gennem alle julens gastronomiske højdepunkter. Nyd sydfransk Chardonnay som apéritif eller til forret, og forkæl fjerkræ og gris med dyb spansk Grenache og italiensk Ripasso. Glem ikke den seriøst gode portvin til risalamanden og julens søde sager i øvrigt - dét har du fortjent!

Deluxe Julevinepakken består af:

1 x Tenuta Santa Maria Ripasso Classico

1 x Signature Chef Chardonnay DAK

1 x Tres Picos Borsao

1 x Portvin Quinta Infantado LBV

 


FREMRAGENDE JULEVINE

480 kr.

En klassiker og to vinøse vovestykker udfordrer både juleanden, flæskestegen og smagsløgene i denne samling af fremragende julevine fra Frankrig, Spanien og Italien.

 

Fremragende Julevinepakken består af:

1 x Caprilli Rosso di Montalcino

1 x Bellane Cotes du Rohne Village

1 x Artadi Vignes de Gain


GODE JULEVINE

325 kr.

Frankrig er temaet for denne dejlige julepakke, hvor vi har håndplukket to rødvine og en hvidvin, som alle er mere en almindeligt velegnede til julemiddagen og til julens hyggelige stunder i øvrigt. God jul!

 
Gode Julevinepakken består af:

1 x Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes

1 x Pennautier Sauvignon Blanc

1 x Rares Terroirs NO3 Grenache, Pays d’Oc IGP

SV. MICHELSEN 9 FYLDTE CHOKOLADER

99 kr.

SV. MICHELSEN MARCIPANGRIS

75 kr.

KARAMELISEREDE MANDLER

69 kr.

Dernæst kan du supplere med eksempelvis; noget lækkert chokolade, en marcipangris og/eller karameliserede mandler mm. for at gøre gaven ekstra julet. 

Se eksempler herover og se hele vores udvalg af chokolade og søde sager her: Chokolade og søde sager


 

 

Vi pakker også gerne julegavepakkerne flot ind i eksempelvis; elegant Laudrup-vinkaton, fletkurv med cellofan og sløjfe, trækasse eller fin gaveæske.

Obs: Type af indpakning kan være afhængig af pakkens størrelse og antal af pakker. Gaver i kurv med cellofan kan kun afhentes på vores lager i Skovlunde.


Du kan få mere information og bestille din ønskede julevin-gavepakke i butikken på Mileparken 13, Skovlunde eller ved at kontakte vinkonsulent David Ekberg:

 

Tlf: +45 2360 1373
E-mail: [email protected]