2020

Backhouse Zinfandel

Arketypisk krydret Zinfandel-aroma præger det initiale møde med denne vin, der ved nærmere kendskab viser sig mere tør, rank og drikkevenlig end de fleste andre Zinfandel-vine, vi kender til. Og det ser vi absolut som et plus! 

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
140,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  7005.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14,8
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Om Backhouse Zinfandel

Zinfandel har de seneste 10 år udviklet sig til en af de mest populære druer, især fra Californien. Således ejer Cecchetti-familien også flere Zinfandel-marker i Sonoma County tæt på Napa Valley, og herfra kommer druerne til Backhouse Zinfandel!

Vinificering

Vinen er gæret i temperaturstyrede tanke. Derpå har den hvilet 6 måneder på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade.

Aroma og smag

Backhouse Zinfandel har ad denen vej opnået en flot aroma med rige nuancer af røde bær, finurlige krydderier samt vanilje og kakao.

Smagen er intens og domineret af nuancer af f.eks. solbær, garrique, kakao og hindbær. En lang og blød eftersmag følger med velintegrerede tanniner og den frisk syre for druen.

Serveringsforslag

Vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader til især grillet kød, pulled pork eller til flæskesteg - ikke mindst i julemåneden.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Backhouse Zinfandel
Din bedømmelse