2017

Barale Barolo Castellero Vigna Castellero

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 467,00 DKK
 • Køb 12 og spar 467,00 DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 479,00 DKK  20% pr. stk.
1 stk.
598,00 DKK
På lager

Elegant, kompleks og lækker Barolo i den hidtil bedste årgang fra Barale! Vinen laves af økologiske druer fra Castellero-markerne, der med sydvestvendte skråninger modtager ekstra varme og energi fra eftermiddagens og aftenens hyppige solskinstimer - ideelt til at lave stor Barolo.

Vinificering

Som altid for denne vin er druerne håndhøstede, og vinen er herfra fremstillet på traditionel vis med gæring i 50 hl. fade efterfulgt af 3 års modning i mellemstore (15-30 hl.) gamle egefade. Over den tid bundfældes en del gærrester og andre uønskede partikler. Dermed er aftapningen foregået uden yderligere filtrering eller klaring.

Aroma og smag

Efter nok et år i flasken inden frigivelsen står vinen smukt med Nebbiolos klassisk granatrøde farve og orange-brune kant. Ikke mindst kommer en vældig aroma af tørrede roser, modne røde bær, knuste sten, skovbund og tobak, der får et flot følgeskab af bastante, fløjlsbløde tanniner, tillokkende frugtsødme og en saftig frugtsyre på tungen. 

Serveringsforslag

Stor Barolo som denne er en sand nydelse til steg af okse, vildt med morkelsauce eller til intense braiseringer med svampe, rodfrugter og urter.

Vi vurderer, at vinen kan lagre i op til 25 år, men skulle tålmodigheden slippe op allerede inden for de næste par år, foreslår vi at dekantere den i 2-3 timer før servering - helst ved 16-18 grader.


Anmeldelser og point

92 point - Robert Parker's Wine Advocate, juli 2021

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5117.2017
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14.5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Barale Barolo Castellero Vigna Castellero
Din bedømmelse