2018

Barmès-Buecher Pinot Gris Rosenberg

På lager

Mange steder i verden forbindes Pinot Gris med letbenede og ofte simple hvidvine. Seriøsiteten og kompleksiteten er imidlertid en anden sag i Alsace, hvor druen oftere viser sit sande potentiale!

  • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
  • Prisgaranti - vi matcher prisen
  • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
280,00 DKK
  • Køb 6 for 229,00 DKK pr styk og spar 18%
  • Køb 12 for 219,00 DKK pr styk og spar 22%

Mange steder i verden forbindes Pinot Gris med letbenede og ofte simple hvidvine. Seriøsiteten og kompleksiteten er imidlertid en anden sag i Alsace, hvor druen oftere viser sit sande potentiale - i særdeleshed i denne charmeur fra Barmès Buecher og deres biodynamisk dyrkede Rosenberg-mark.
I flere lag præsenteres vinens komplekse aroma, først i form af en let røget skal, så et lidt flintet og mineralsk lag før mødet med den frugtige kerne af honning, pærer og modne, saftige ferskner. På tungen er vinen tør, rund og cremet med en mediumkraftig frugtsyre, som sammen med en beskeden bitterhed giver struktur, friskhed samt lidt bid og klæder den frugtsøde eftersmag utroligt godt.


Vi anbefaler at servere vinen ved 87-10 grader og gerne at ledsage den med diverse stegte fiske-, kød- og skaldyrsretter. Anret, som i Alsace, med traditionel champignonsauce eller efter orientalsk inspiration med f.eks. sød chili, soja, koriander og lime.

Specifikationer
ProducentBarmès-Buecher
TypeHvidvin
Varenr.4012.2018
OmrådeALSACE
StørrelseAlm. flaske (75cl)
ØkologiskJa
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Barmès-Buecher Pinot Gris Rosenberg
Din bedømmelse