2018

Barmès-Buecher Pinot Gris Rosenberg

Mange steder i verden forbindes Pinot Gris med letbenede og ofte simple hvidvine. Seriøsiteten og kompleksiteten er imidlertid en anden sag i Alsace, hvor druen oftere viser sit sande potentiale!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 219,00 DKK
 • Køb 12 og spar 219,00 DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 229,00 DKK  18% pr. stk.
1 stk.
280,00 DKK
På lager

Mange steder i verden forbindes Pinot Gris med letbenede og ofte simple hvidvine. Seriøsiteten og kompleksiteten er imidlertid en anden sag i Alsace, hvor druen oftere viser sit sande potentiale - i særdeleshed i denne charmeur fra Barmès Buecher og deres biodynamisk dyrkede Rosenberg-mark.
I flere lag præsenteres vinens komplekse aroma, først i form af en let røget skal, så et lidt flintet og mineralsk lag før mødet med den frugtige kerne af honning, pærer og modne, saftige ferskner. På tungen er vinen tør, rund og cremet med en mediumkraftig frugtsyre, som sammen med en beskeden bitterhed giver struktur, friskhed samt lidt bid og klæder den frugtsøde eftersmag utroligt godt.


Vi anbefaler at servere vinen ved 87-10 grader og gerne at ledsage den med diverse stegte fiske-, kød- og skaldyrsretter. Anret, som i Alsace, med traditionel champignonsauce eller efter orientalsk inspiration med f.eks. sød chili, soja, koriander og lime.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4012.2018
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13,8
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Barmès-Buecher Pinot Gris Rosenberg
Din bedømmelse