2019

Barmès-Buecher Riesling Clos Sand (ØKO/BIO)

Riesling Clos Sand kommer fra marken af samme navn, der følge winemaker Maxime Barmès har domainets mest mangfoldige biodiversitet.

3,9 - Vivino

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
Tilbudspris 229,00  DKK Regulær pris 379,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4015.2019
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12,6
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Om Barmès-Buecher Riesling Clos Sand

Riesling Clos Sand kommer fra den biodynamisk dyrkede mark af samme navn, der følge winemaker Maxime Barmès har domainets mest mangfoldige biodiversitet.

Beliggende på en skråning med op til 50% hældning tvinges stokkene på disse kanter til at kæmpe for tilværelsen i den sand- og granitholdige jord - til gengæld leverer druerne intensitet, vildskab og krystallisk klarhed på én og samme tid.

Aroma og smag

Dermed er der ved første møde noter af både knuste sten, kalk og gær, mens frugtnoterne af citron, lime, grape, æbler og ikke helt modnet ananas går rent igennem bagved.

De knap 4 g restsukker ændrer ikke på oplevelsen af, at det er en tør vin - snarere medvirker den til at afrunde og mildne den kraftige frugtsyre, der til gengæld giver vinen en rygrad som følger med fra begyndelsen og hele vejen i eftersmagen.

Serveringsforslag

Riesling af denne kaliber kan gå til det meste. Alene er den skøn, til komplekse salater, hvid fisk, stegte skaldyr og smørrebrød er den fremragende, og til lyst kød og fx det mexicanske køkken er den... stadig fremragende!
Servér ved 8-10 grader sommeren og vinteren over, og gentag dette de næste 10-15 år.


Anmeldelser og point

2020 har fået 94 point af James Suckling (2019 ikke anmeldt)

"The intense flinty note somewhat masks the Amalfi-lemon aroma on the nose, but this is just a sign of the wine’s extreme youthfulness and slowly blows off with aeration. In spite of having the typical ripeness for the vintage, this is sleek, racy and salty with a long, crystalline finish. Excellent aging potential. From biodynamically grown grapes. Drinkable now, but best from 2024."

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Barmès-Buecher Riesling Clos Sand (ØKO/BIO)
Din bedømmelse