2019

Barmès-Buecher Riesling Clos Sand

På lager

Riesling Clos Sand kommer fra marken af samme navn, der følge winemaker Maxime Barmès har domainets mest mangfoldige biodiversitet.

  • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
  • Prisgaranti - vi matcher prisen
  • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
338,00 DKK
  • Køb 6 for 309,00 DKK pr styk og spar 9%
  • Køb 12 for 295,00 DKK pr styk og spar 13%

Riesling Clos Sand kommer fra marken af samme navn, der følge winemaker Maxime Barmès har domainets mest mangfoldige biodiversitet.
Beliggende på en skråning med op til 50% hældning tvinges stokkene på disse kanter til at kæmpe for tilværelsen i den sand- og granitholdige jord - til gengæld leverer druerne intensitet, vildskab og krystallisk klarhed på én og samme tid.
Dermed er der ved første møde noter af både knuste sten, kalk og gær, mens frugtnoterne af citron, lime, grape, æbler og ikke helt modnet ananas går rent igennem bagved. De knap 4 g restsukker ændrer ikke på oplevelsen af, at det er en tør vin - snarere medvirker den til at afrunde og mildne den kraftige frugtsyre, der til gengæld giver vinen en rygrad som følger med fra begyndelsen og hele vejen i eftersmagen.

Riesling af denne kaliber kan gå til det meste. Alene er den skøn, til komplekse salater, hvid fisk, stegte skaldyr og smørrebrød er den fremragende, og til lyst kød og fx det mexicanske køkken er den... stadig fremragende!
Servér ved 8-10 grader sommeren og vinteren over, og gentag dette de næste 10-15 år.

Specifikationer
ProducentBarmès-Buecher
TypeHvidvin
Varenr.4015.2019
OmrådeALSACE
StørrelseAlm. flaske (75cl)
ØkologiskJa
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Barmès-Buecher Riesling Clos Sand
Din bedømmelse