Hvidvin

Vin til svampe

Østershatte, rørhatte, kantareller & Karl Johan...

Der er en særlig piblen over sensommeren og efteråret, og her taler vi ikke om de travle arter fra dyre- eller planteriget, som forvandler din terrasse til et leben og din have til en skov.

Efterårets paddehatteformede frugtlegemer tilfalder nemlig svamperiget, og sjældent ses en bedre anledning til at åbne kælderens mest elegante former for nektar og servere det i dine allerbedste glas. I denne blok udforsker vi denne særlige kombination af svampe og vin. Vi kommer med vores bud på, hvad svampene kan gøre for vinene, hvad vinene kan gøre for svampene og HVILKE vine, du bør drikke til hvad.

Læs artiklen

Vin til sushi

Akemi er skabt til Sushi

Vin til Sushi

Hos Laudrup har vi verdens – os bekendt – eneste hvidvin, der er designet helt og holdent for at blive serveret til sushi. Et lækkert alternativ vil være Tysk Riesling med lidt sødme, for eksempel Kabinett eller Spätlese, som er vine der vil passe rigtig godt til sushi.

Læs artiklen