2023

Brandini Langhe Arneis Le Margherite - ØKO/BIO

Piemontes lokale hvide druesort, Arneis, kan minde om en nedtonet Sauvignon Blanc eller Albariño, og charmen fornægter sig ikke her hos Brandini.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 169,00  DKK
 • Køb 12 og spar 169,00  DKK  23% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 189,00  DKK  14% pr. stk.
1 stk.
219,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5050.2023
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja
 9. Stil
  Stil
  Elegant & let

Piemontes lokale hvidvinsdrue er måske ikke så berømt herhjemme, men til en frokost, forret eller til en skål oliven på den lokale beværtning efter fyraften er den ikke til at komme udenom for de lokale Italienere, der langt hellere vil drikke vin på Arneis end på f.eks. Chardonnay, som mange af områdets øvrige producenter griber til.

Aroma og smag

Denne vin handler således om det enkle og umiddelbare, hvilket i glasset kommer til udtryk i citrusfrugter, ferskner, mirabelleblomster og subtile spor af aromatiske urter. Disse elementer kombineres med en forfriskende syre, der gør vinen mundvandsdrivende og dejligt drikkevenlig.

Serveringsforslag

Umiddelbarheden er altså den helt store force i denne vin, som Giovanna fra Agricola Brandini nærmest ivrigt præsenterer som en vin spækket med muligheder.

Uanset om det er som aperitif, til frokost eller som hyggevin, har den altid sin plads og er en af de typer vin, du altid bør have klar i køleskabet, når du får uventede gæster eller lysten til vin melder sig.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Brandini Langhe Arneis Le Margherite - ØKO/BIO
Din bedømmelse