Cava Can Vendrell Brut Reserva Magnum (ØKO)

Sprudlende spansk MAGNUM-cava, der kan mere end du tror (og DOBBELT så meget, som din mor går og tror) ... En økologisk boble-oplevelse lavet på præcis samme måde som Champagne - og til en pris, de fleste kan være med på!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
339,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0538.NV
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
  PENEDÈS
 6. Størrelse
  Størrelse
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12.5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja

Om Cava Can Vendrell Brut Reserva MAGNUM

Cava Vandrell fra Albet i Noya er produceret på de klassiske Cava-druer Xarel·lo, Macabeu og Parellada - alle fra gamle marker i Penedès 25 km vest for Barcelona og af producenten Albet i Noya, der var det første økologisk certificerede vinhus i Spaniens historie.

Vinifcering

Alle druer er høstet i hånden og derefter gæret i 26 dage ved 15 grader. Andengæringen har derefter fundet sted efter den traditionelle metode i flaske, og vinen er så lagret minimum 18 måneder i flasken før degorgering.

Aroma og smag

Tilbage står en frisk, ren og sprød Cava med fine, raffinerede bobler og en charme, der er svær at stå for. Aromaerne tæller både æbler, citrus, tropisk gul frugt samt et pust af havluft fra Middelhavet samt briôche og nødder fra flaskelagringen. 
På tungen følger helt fine og livlige bobler og dertil en behageligt rund og samtidigt frisk smag med et diskret strejf af sødme, der får den saftige syre til at fremstå blød og imødekommende.

Serveringsforslag

Denne herlige cava kan trygt anvendes som aperitif men har også krop og syre til at matche fiskeretter såsom ceviche eller det koreanske, japanske eller thailandske køkken, hvor boblerne vil rense efter de ofte brede udvalg af krydderier. Vi anbefaler at servere vinen ved 6-7 grader.

 

Obs: Datoen på flaskens bagside indikerer tidspunktet for degorgering - altså hvornår proppen er kommet på. På den måde kan du som forbruger se vinens færdige 'produktionsdato' og vil ud fra denne være i stand til selv at vurdere, hvornår den bør nydes.

I dette tilfælde anbefaler vi således at nyde vinen inden for 24 måneder efter degorgeringsdatoen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cava Can Vendrell Brut Reserva Magnum (ØKO)
Din bedømmelse