NV

Cava Reserva Brut Celler de la Can Roca (ØKO)

Smag Cavaen, der er udviklet i samarbejde med sommeliererne fra en af verdens bedste restauranter, El Celler de Can Roca, og som er blevet et levende bevis på, at hus-"champagnen" sagtens kan være spansk.

Som lille kuriositet, så var det også denne vin det danske og Spanske kongehus nød tidligere i November, da det spanske kongehus var på besøg i Danmark. Du har vel også lov til at være lidt royal.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 219,00  DKK
 • Køb 12 og spar 219,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 245,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
280,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0554.NV
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
  PENEDÈS
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja

Om Cava Reserva Brut Celler de la Can Roca

I samarbejde med sommeliererne fra en af verdens bedste restauranter, El Celler de Can Roca, har vinhuset Albet i Noya udviklet denne gastronomisk tilsigtede cava, der gennem årene er blevet et levende bevis på, at hus-"champagnen" sagtens kan være spansk!

Druer og vinificering

Albet i Noya 'El Celler Gran Roca' er lavet på druerne Xarel·lo, Chardonnay, Macabeu og Parellada fra over 30 år gamle vinstokke. Det hele er høstet og sorteret i hånden inden vinificeringen og flaskelagringen - for denne Reserva i 24 måneder, hvilket er nok til at opsamle større kompleksitet og dybde uden at skille sig af med Albet i Noyas berømte og charmerende frugtprofil.

Aroma og smag

Aromaen udtrykker dermed både frugtigt med saftige gule æbler og pærer, friskpresede citroner og grapefrugter samt mineralske noter af salt-frisk middelhavsluft og våde klipper foruden saltmandler og briôche fra flaskelagringen.

På tungen udviser vinen en flot struktur med en stor og afrundet mundfylde, en saftig syre og helt fine bobler fuldendt ved en tør, behagelig og langlivet finish.

Serveringsforslag

Denne gastronomiske cava drages pr. automatik af mad og er i dén grad det rette match til retter med fisk, skaldyr, caviar, salte tapas og eller en vaskeægte omgang Paella Valenciana. Servér ved 6-8 grader. Så skal den nok hurtigt stige de par grader, der for alvor får den til at åbne for de aromatiske herligheder...

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cava Reserva Brut Celler de la Can Roca (ØKO)
Din bedømmelse