2019

Cedar Rock Chardonnay

Populær og cremet Chardonnay med noter af blød frugt, karamel og smør, ganske som californisk Chardonnay plejede at smage!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 109,00 DKK
 • Køb 12 og spar 109,00 DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 122,50 DKK  12% pr. stk.
1 stk.
140,00 DKK
På lager

Om Cedar Rock Chardonnay

Denne populære Chardonnay fra Cedar Rock er en dejlig påmindelse om den smør-prægede, fadlagrede form for Chardonnay, vi ikke længere har så meget af i Laudrup Vin men som ikke desto mindre tog verden med storm dengang i 90'erne. Og det KAN altså noget, også selvom Cedar Rock er langt fra ekstreme. Der er nemlig stadig noget finesse og lethed i eftersmagen, og derfor er det også en vin, der kan bruges i rigtig mange sammenhænge...

Aroma og smag

Cedar Rock har en lys gylden farve med en duft af modne pærer, æbler, syrlige klemmentiner. Og så er der som bekendt de aromatiske resultater af fadlagringen, der giver sig til kende i form af smør, vanilje og flødekaramel.

På tungen følger vinen op på duftindtrykkene med en let cremet tekstur. Den er ikke fuldfed men holder sin krop i en lidt mere end medium fylde, og selvom syren ikke er høj, er den nok til at gøre totaloplevelsen lettere og knapt så tung, som man måske kunne frygte.

Serveringsforslag

Cedar Rock Chardonnay mildest talt nærliggende at åbne til smørstegt fisk med sauce holandaise eller til dampet torsk og risotto. Prøv den også til retter med kylling, gerne en cæsarsalat, hvor vinens samtidige friskhed smukt komplimenterer den grønne salat.

Servér den ved 10-12 grader, hvor den efter lidt tid i glasset vil udfolde sin aroma til fulde.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Morgan Bay
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  7155.2019
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cedar Rock Chardonnay
Din bedømmelse