2020

Cobb Wines Sonoma Coast Pinot Noir

Forbilledlig Pinot-blend fra de bedste marker i West Sonoma Coast og en eksemplarisk budbringer fra et af USA's sidste uspolerede vinområder.

Det er her, magien sker!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 748,75  DKK
 • Køb 12 og spar 748,75  DKK  23% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 855,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
978,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  7053.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 8. Primær Drue
  Primær Drue

Om Cobb Wines Sonoma Coast Pinot Noir

Cobb's Sonoma Coast Pinot Noir er egentlig kun forbeholdt det californiske marked, og det er derfor et ganske enestående tilfælde, at Ross Cobb har givet os lov til at købe lidt af denne karismatiske vin, der er lavet på druer fra vinhusets egne samt nogle af de øvrige, allerbedste marker helt ude ved stillehavskysten. Her er vi altså i West Sonoma Coast - det, der indtil for nylig gik under øgenavnet "True Sonoma Coast", og denne vin er således en eksemplarisk budbringer fra et af de mest uspolerede vinområder, der er tilbage i USA.

Det er her, magien sker!

Vinificering

Cobb Sonoma Coast behandles i vinhuset ligesom vinhusets resterende flåde af Pinot Noir med brug af hele klaser (ca. 30%) og lidt færre nye fade end de ofte lidt kraftigere enkeltmarksvine.

Lagringstiden på 22 måneder er imidlertid det samme, og vinen aftappes uden filtrering og med en minimal tilsætning af sovl (SO2).

Aroma og smag

Aromaen er arketypen på kølig, letsvævende og dog frugtintens West Sonoma Coast med en hudløst ærlig og ren frugtaroma: Vi nævner i flæng friskpressede hindbær og kirsebær, som understøttes af blomsternoter, appelsinskal, skovbund og urter med et afsluttende drys af diskret krydrede fadnoter.

Med sine ranke fatning og slanke linje fremstår vinen i komplet balance på tungen. Frugtens sødme modvirker på smukkeste vis den friske syre og den diskrete tanninstruktur, og den komplekse aroma bliver hængende længe til udpræget fornøjelse for os, når vi smager den. Og forhåbentlig også for dig!

Serveringsforslag

Vi anbefaler dig at servere vinen ved 13-14 grader og f.eks. i selskab med perlehøne, fasan eller and serveret med svampe og/eller stegt foie gras.

Vinen kan under kølige forhold gemmes op til 15 år fra høståret.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cobb Wines Sonoma Coast Pinot Noir
Din bedømmelse