2021

Commuter Cuvee Pinot Noir Grochau Cellars

Denne skønne amerikanske cykelvin er på 100% pinot noir, og fuld af læskende rød frugt og med en snert af peber i aroma og smag. Nyd Commuter Cuvee Pinot Noir let afkølet i solen!

4,0 - Vivino

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 219,00  DKK
 • Køb 12 og spar 219,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 245,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
280,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  6912.2021
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue
 10. Stil
  Stil
  Frugtig & saftig

Commuter Cuvée er lavet på 100% Pinot Noir fra nogle af de bedste marker i det kølige Willamette Valley, Oregon. Gæringen foregår med naturgær, og lagringen varer 7 måneder i franske egetræsfade (10% nye). Herefter flaskes vinen uden filtrering.

Commuter er lys og elegant med en frisk og finesserig duft, der er sjælden for amerikansk pinot i dette prisleje. Således indtræffer både røde skovbær, søde krydderier og svampe i næsen, mens smagen med dens umiddelbarhed, gode frugtsyre og alligevel mere bredspektrede eftersmag gør vinen fuldkommen og charmefuld.

Serveret let afkølet er den en flot ledsager til f.eks. stegt fisk med svampe, tatar, lette pastaretter, lyst kød og pizza. Vi anbefaler at nyde vinen indenfor 5-6 år fra høståret, mens den er frisk og saftig.

Vi anbefaler at gøre vinen kølig inden servering. Det kan måske lyde lidt sært i nogens øre, men prøv at give det et forsøg og følg vores tips:

1. Sæt din rødvin i køleskabet.

2. Tag din rødvin ud 10-15 min. inden du skal drikke den, så har den en dejlig kølig temperatur uden at være decideret køleskabskold.

3. Nyd sommervinen i godt selskab, til grillaftener og til Tour'en, Giro'en eller forårsklassikere

 

Cykel- og vinenthusiast

Grochau opdagede hans kærlighed for vin, da han i hans unge dage cyklede for et fransk cykelhold og brugte det meste af hans tid på at cykle gennem Loiredalens vinlandskaber.

Det derfor ikke så mærkeligt, at Grochau valgte at placere en cykel på Commuter Cuvées etiket, efter at han vendte tilbage til hans hjemby Portland, Oregon og selv begyndte at producere vin.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Commuter Cuvee Pinot Noir Grochau Cellars
Din bedømmelse