2019

Corral de Campanas Quinta Quietud (ØKO)

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 139,00 DKK
 • Køb 12 og spar 139,00 DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 149,00 DKK  16% pr. stk.
1 stk.
178,00 DKK
På lager

Corral de Campanas er lavet af 100% Tinta de Toro - den lokale betegnelse for Tempranillo, som muligvis har sit genetiske ophav her på den spanske højslætte. Druerne kommer fra de yngste stokke (ca. 10 år gamle), der ligesom Quinta Quietuds øvrige marker foregår efter økologiske principper med meget kontrolleret høstudbytte på under 3.000 kilo pr. hektar.

Efter høst er druerne kørt til vinhuset, hvor de er blevet knust og hældt på termoregulerede tanke af rustfrit stål. Her har de gennemgået en kold-macerationen over to dage efterfulgt af spontan fermentering uden tilsat gær. 40% af vinen er herefter lagret i tanke med mikro-iltning, mens de 60% af vinen har ligget på hhv. 80% amerikanske og 20% franske egetræsfade.

Heraf er den ene halvdel nye, mens den anden halvdel har været brugt én gang tidligere. I glasset viser vinen sin medium-dybe rubinrød farve, og aromaen kommer let op af glasset i form af kirsebær, blåbær på en blomsterbund af lavendel og violer med et elegant pift af krydderier, sten og nænsomt doseret eg. I munden følges den frugtfylte og kødfulde oplevelse af en mineralsk prikken på tungen, der giver forfriskende liv til en vin fra et område, der tidligere har været forbundet med en tungere og mere støvet stil, men som det seneste årti har leveret noget af det bedste vin til prisen i hele Spanien.

Nyd vinen nu eller over de næste 4-5 år, hvor den gradvist vil blive lidt rundere og blødere, og servér til stegt lam, okse, grillede salater eller som et opkvikkende pust til julemaden.

2018 fik:

93 point - James Suckling, juli 2019 A beautiful Toro that shows dried lavender bags, tea tree oil, violets, eucalyptus, blackcurrants and just a touch of cinnamon and vanilla. A linear and medium-bodied shape follows, where the tangy acidity is the driving factor and the fresh dark fruit gives way to soft tannins. Drink now.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0483.2019
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Corral de Campanas Quinta Quietud (ØKO)
Din bedømmelse