Rødvin

Se udvalget

Hvidvin

Se udvalget

Tilbud

Se udvalget

Bobler

Se udvalget

Rosé

Se udvalget

Smagekasser

Se udvalget

Delikatesser

Se udvalget

Laudrup vin og gastronomi

Siden 1993 har vi i Laudrup Vin & Gastronomi forkælet danskernes ganer med vådt og tørt, først fra Spanien og i dag fra hele verden. Især vores interesse for kompromisløst vellavede vine bragt os til, hvor vi er i dag med små 20 ansatte i Skovlunde og i Jylland.

Vores passion drives i høj grad af det originale og lokale: Vi elsker med andre ord, når man kan smage, hvor vinen kommer fra. Jo mindre manipulation i vinhuset, desto mere skinner de lokale terroir- og dyrkningsforhold igennem, og i vores optik hænger de bedste smagsoplevelser derfor sammen med et respektfuldt forhold til naturen og dens præmisser. Med et stadig større fokus på fx økologi og biodynamik søger vi hele tiden at udforske den evigt foranderlige vinverden.

Til vin hører mad, og der er ikke noget bedre end at opleve kombinationen af de to ting gå op i en højere enhed. Til vores sortiment importerer vi derfor også en række af eksklusive gastronomiprodukter direkte fra Spanien og Italien.

Spis, drik og oplev med os

Året rundt afholder vi mange vinrelaterede events i form af vinmiddage, vinsmagninger, gratis temalørdage, for- og sensommersmagning samt det nyeste skud på stammen; Laudrup Mobile Wine Bar, som på kort tid kan bringe os endnu tættere på vores skønne kunder i det ganske land.

Hvis I har spørgsmål, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte os.

Vi håber, I får en god oplevelse her på siden.

Team Laudrup