Dhondt-Grellet Dans Un Premier Temps Extra Brut Champagne

Udsolgt

Hos Dhondt-Grellet vinificeres druerne fra hver lille parcel for sig selv, og først ved aftapningen kan det være, man fristes til at blande…

Denne både cremede og vinøse Brut Cuvée er resultatet af sidstnævnte løsning, hvor 70% ung vin blandes med 30% rèserve-vin fra det solera-system, der blev startet i 1986, da Grellet-familien for første gang begyndte at producere sin egen vin.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
498,00 DKK
 • Køb 6 og spar 479,00 DKK  4% pr. stk.
 • Køb 12 og spar 467,00 DKK  6% pr. stk.
Hos Dhondt Grellet vinificeres druerne fra hver lille parcel for sig selv, og først ved aftapningen kan det være, man fristes til at blande. For denne Brut Cuvée er der tale om den sidste løsning med et blend af ca. 70% ung vin og 30% rèserve-vin fra det solera-system, der blev startet i 1986, da man for første gang begyndte at producere sin egen vin. Druesammensætningen er 50% Chardonnay, 30% Pinot Noir og 20% Pinot Meunier. Farven er intens, skinnende gul med medium-størrelse bobler, mens duften udtrykker præg af modne æbler, nektariner, blommer og nyplukkede hindbær. På ganen bringer de samme frugtnoter associationer til solskin, og ikke mindst den friske syre og mineralske afrunding synes at være nok til at kalde sommeren frem. Vi anbefaler, at nyde denne smukke Champagne som aperitif, til lys fisk, franske tærter eller i sig selv som en lækker forfriskning på terrassen.
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Dhondt-Grellet
 2. Type
  Type
  Mousserende vin
 3. Varenr.
  Varenr.
  3980.NV
 4. Område
  Område
  CHAMPAGNE
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dhondt-Grellet Dans Un Premier Temps Extra Brut Champagne
Din bedømmelse