2021

Dom. Rabichattes Pouilly-Fume Les Chants de Cri

På lager

Supersprød og mineralsk enkeltmarks-Poully-Fumé, der hører til i den slanke ende men giver masser af liv og energi på tungen – helt som det hører sig til for Sauvignon Blanc fra denne popuære adresse.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
200,00 DKK
 • Køb 6 og spar 190,00 DKK  5% pr. stk.
 • Køb 12 og spar 185,00 DKK  7% pr. stk.

Les Chants des Cri hedder vinmarken bag denne sprøde Puilly-Fumé på 100% Sauvignon Blanc. De 25 år gamle stokke fordeler sig her over 10 hektar, der i undergrunden har domainets højeste koncentration af kalksten.

Druerne er høstet i hånden og fra marken omgående fragtet til kælderen, hvor mosten efter en let presning har gennemført en temperaturstyret vildgæring ved 15-16 grader i rustfri ståltanke. Her er vinen efterfølgende blevet liggende sur-lie sammen med gærresterne før aftapningen. I kraft af jordbundsforholdene er Les Chants des Cri den friskeste og mest mineralsk prægede af vinene i Rabichattes portefølje.

Med sin lyse farveintensitet leverer den aromaer af gule æbler, litchi, lime og en snert af stikkelsbær fra glasset. På tungen mærkes den letbenet, rank og livlig med en fokuseret renhed og en citrusdrevet eftersmag.

Alt i alt en ren og sprød signatur-Pouilly-Fumé til terrassen eller til diverse forretter og frokoster året rundt. Nyd den f.eks. til fiskeplatter, hvor rejer, fiskefrikadeller og koldrøget laks får lov at folde sig ud, og servér ved 7-10 grader!

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Domaine Rabichattes
 2. Type
  Type
  Hvidvin
 3. Varenr.
  Varenr.
  4640.2021
 4. Område
  Område
  LOIRE
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dom. Rabichattes Pouilly-Fume Les Chants de Cri
Din bedømmelse