2022

Domaine Chapel Beaujolais Villages

Charmerende, saftspændt og utroligt floral Beaujolais Villages, der flirter med det naturvins-agtige i ordets klart bedste forstand. Vin for kendere eller blot for den tørstige og en tilbagevendende favorit vin for alle os i Laudrup Vin!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 185,00  DKK
 • Køb 12 og spar 185,00  DKK  23% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 209,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
239,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4460.2022
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue
  Gamay

Om Domaine Chapel Beaujolais Villages

Højt oppe ad skråningen - på grænsen til Cru-kommunen Régnié - ligger landsbyen Lantignié. Her laves noget af det bedste Beaujolais-Villages, der findes, og mange taler efterhånden for at give Lantignié sin egen Cru-appellation. Det skyldes ikke mindst denne saftige og seriøse vin fra Domaine Chapel lavet på 100% Gamay.

Aroma og smag

Chapels Beaujolais Villages har en liflig duft og smag af lyse friske kirsebær, moreller, ribs, appelsinskal samt strejf af hø og sten. Den er letløbende, forfriskende og tørstvækkende på tungen med en saftig frugtsyre svøbt i silkebløde, letsvævende tanniner og med en saftig, frugtig og ekstremt ærlig finish.

Serveringsforslag

Michelle og David Chapel ser vinen som et oplagt indspark på bistroerne i nærliggende Lyon, hvor pâté, svinekam eller stegt hvid fisk i smørsauce ofte ledsages af årstidens bønner, salater, svampe og rodfrugter. Med sin charmerende lethed og dog særegne karaktér begår den sig således til et bredt udvalg af retter eller slet og ret som en dejlig hyggevin på terrassen. Vi anbefaler at servere den afkølet ved 12-14 grader.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Domaine Chapel Beaujolais Villages
Din bedømmelse