Domaine de la Madone Beaujolais Villages

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 139,00  DKK
 • Køb 12 og spar 139,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 155,75  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
178,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4455.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 8. Stil
  Stil
  Elegant & let

Om Domaine de la Madone Beaujolais-Villages Le Pérreon

Fra vinmarker i de maleriske landsbyer i Beaujolais kommer denne saftige, bløde og frugtfyldte vin, der kalder på at blive nydt i uformelle rammer i festligt lag.

Vinificering

Vinen er - forventeligt for rød Beaujolais Villages - lavet på 100% Gamay. Den er lavet i en drikkevenlig stil, der dog ikke skal forveksles med Beaujolais Nouveau. Her er mere struktur og også en større kompleksitet, hvilket gør, at den snildt kan holde og også udvikle sig positivt i 3-4 år i flasken.

Aroma og smag

På et tidspunkt skal dog den drikkes, og hurra for det! I glasset fører den sig således frem i en rubinrød farve med et pink skær, der matcher den lette og bærfyldte aroma af skovjordbær, hindbær, kirsebær og tørrede blomster.

På tungen er den blød og relativt fyldig for Beaujolais. Den har en diskret tanninstruktur og en behagelig syre, som gør den til en meget letdrikkelig vin, der dog også kan bruges i lettere madsammenhænge.

Serveringsforslag

Vinen er således perfekt til at nyde i forårs- og sommermånederne, hvor den vil være en fantastisk ledsager til en let frokost eller en picnic i det grønne. Den vil også være en ideel vin til at ledsage kylling eller sågar til en let osteanretning.

Vi anbefaler at nyde den let afkølet ved 13-15 grader.

Anmeldelser og point

92 point - Robert Parker's Wine Advocate, august 2021

"The 2020 Beaujolais-Villages Le Perréon is another fine success, wafting from the glass with beautifully pure aromas of cherries, raspberries, plums and peonies. Medium to full-bodied, ample and succulent, with supple tannins and an enveloping core of juicy fruit, it's refreshing and gourmand. This head-turning bistro red is already drinking well."

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Domaine de la Madone Beaujolais Villages
Din bedømmelse