2018

Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes

På lager

Superklassiker på linje med Châteauneuf-du-Pape med kæmpe saft, kraft og personlighed.

Denne vin er høj i alkohol og intensitet, så hvis du kan lide power til grillen eller julemaden, er det svært at få mere for pengene end lige netop her!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 219,00 DKK
 • Køb 12 og spar 219,00 DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 229,00 DKK  18% pr. stk.
1 stk.
280,00 DKK

15 km nordvest for Châteauneuf-du-Pape ligger det mindst lige så sagnomspundne Gigondas, der fra sit ikoniske klippe-tandsæt "Dentelles de Montmirail" agerer udsigtstpost over hele det sydlige Rhône. Især er de stenholdige og vindomsuste marker perfekte for Grenache-druen og dens følgesvende, som opbygger en enorm intensitet i denne vin trods dens særdeles venligtsindede prisniveau!

Domaine Tourbillon Gigondas betår således af ca. 77% Grenache med tilføjelse af Syrah, Mourvèdre og en smule Cinsault, der hviler i primært gamle egetræsfade og har en verden at byde på:

Næsen er præget af rød krydret frugt af sorte, kraftulde kirsebær med support af sydfranske urter og lavendel foruden jordbund, sten, tobak og toast. Smagen er fyldig og intens men holder dog balancen takket være en elegant frugtsyre og finpolerede tanniner.

I sine unge år vil vinen ikke desto mindre nyde godt af et par timers iltning for servering ved 14-16 grader, eksempelvis til svin, lam eller tarte flambée med herbes-du provence på toppen. Og så skal du endelig heller ikke tøve med at åbne den juleaften, hvor den har alle elementerne til at skabe en herlig aften.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4223.2018
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  15,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes
Din bedømmelse