2021

El Picoteo Blanco (ØKO) Verdejo & Sauvignon Blanc

På lager

Et nænsomt og citrus-friskt pust breder sig fra El Picoteo-seriens hvideste indslag - en dejlig vin på Verdejo og Sauvignon Blanc, der er ren og præcis uden at love mere end den kan holde. Og dét er vi glade for!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
100,00 DKK
 • Køb 6 og spar 85,00 DKK  15% pr. stk.
 • Køb 12 og spar 78,00 DKK  22% pr. stk.

Navnet El Picoteo stammer fra verbet Picotear, som løst kan oversættes til at nippe/tage mad (tapas) med fingrene. Og det er netop, hvad vi anbefaler til denne skønne økologiske serie af vine fra det nord-østlige hjørne af Spanien. Vinen er lavet på Verdejo og Sauvignon Blanc dyrket på marker i 700-800 meters højde.

Det sker i Valencias tørre Almansa-region, hvor de høstes om natten for bedst at bevare den finest mulige aroma og sprødhed. Af samme årsag er vinen koldgæret og lagret ved max 30 grader i rustfri ståltanke. Den sprøde og mediumfyldige smag med noter af citrus, lime og tropisk frugt gør den til en meget mad-venlig vin.

Især er El Picoteo blanco velegnet til risretter, salat, lyst kød og grillet fisk eller mexicanske tacos toppet med frisk koriander og lime. Tapas Er du nysgerrig efter selv at udforske tapas-verdenen, kan du eksempelvis se dig om her på laudrup.dk. Her forhandler vi både serrano-skinke fra Batallé, ibérico-skinke fra Joselito, chorizopølser fra Palacios, Zamorano-ost fra Vicente Pastor og ansjoser eller Bonito-tun fra Ortiz.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  El Picoteo
 2. Type
  Type
  Hvidvin
 3. Varenr.
  Varenr.
  0620.2021
 4. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 5. Økologisk
  Økologisk
  Ja
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:El Picoteo Blanco (ØKO) Verdejo & Sauvignon Blanc
Din bedømmelse