2020

Fabien Coche Pommard Vieilles Vignes

Fabien Coche og Pommard er en perfekt kombination, og der er power og robusthed over vinene, men stadig Coche kendte elegance, så den er nem at nyde allerede som ung.

4,1 - Vivino

OBS - Få flasker - først til mølle

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 659,00  DKK
 • Køb 12 og spar 659,00  DKK  21% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 739,00  DKK  12% pr. stk.
1 stk.
839,00  DKK
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4057.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 8. Primær Drue
  Primær Drue
 9. Stil
  Stil
  Frugtig & saftig

Pommard Vielles Vignes er resultatet af en bemærkelsesværdig vin fra gamle vinstokke med åben, delikat og raffinerede egenskaber.

I glasset ser vi en fremragende rød/rubin farve ganske vedvarende med lilla glimt, typisk for Pommard. Næsen er er også klassisk Pommard med intens, kompleks men også meget blomstret og urtet, og viser her cache karakteristiske stil. Vi mærker noter af skovens frugter (brombær, blåbær, ribs, kirsebær) samt en træagtig side, som bør være der når vi taler stor Pommard.

Smagen er elegant med fine tanniner og meget behagelig blød på tungen. Mellemganen er perfekt afbalanceret med en flot syre, hvor blomsteraromaer konkurrerer med solbær- og ribsnoter. Afslutningen er lang med en smuk varighed af aromaer forbundet med en unik friskhed.

Denne Pommard vil passe perfekt til en krydret oksekødsauté, agerhøne i simreretter. Den kan opbevares i 8 til 10 år og kan også drikkes ung efter dekantering ved en serveringstemperatur på 18°C.

Fabien Coche-ejendommen blev oprettet i 1940 og tidligere kendt som Coche-Bizouard og dyrker en stor del af ​​de store vine fra Bourgogne.

Beliggende i Meursault (21 Côte d'Or) har denne familieejendom 12 hektar vinmarker fordelt på Meursault, Pommard, Auxey-Duresses, Mothélie, Saint-Romain, Saint-Aubin og Puligny-Montrachet.

Domaine Fabien Coche bruger traditionelle metoder til fremstilling af sine vine: vingårdsarbejde, modning, aftapning... for at garantere en exceptionel produktion. At bevare jordens natur er en af ​​Fabien Coche's største bekymringer, som allerede har arbejdet økologisk i flere årgange. Det er derfor helt naturligt, at der er blevet anmodet om økologisk certificering fra 2020-høsten.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fabien Coche Pommard Vieilles Vignes
Din bedømmelse