2017

Ferrer Bobet

På lager

Ferrer Bobets signaturvin laves på unge vinstokke men byder ikke desto mindre på en af Priorats kontinuerligt største smagsoplevelser år efter år. Vinen har en helt vild dybde med dimensioner af saftspændt frugt, urter, krydderier, blomster og fadnoter. Samtidig mønstrer den en tæt på magisk friskhed, der gør den utroligt svær at modstå!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
439,00 DKK
 • Køb 6 og spar 365,00 DKK  17% pr. stk.
 • Køb 12 og spar 359,00 DKK  18% pr. stk.

Ferrer Bobet er sammensat af ca. to tredjedele af områdets specialitet, den navnkundige Carignan (catalansk: Carinyena) foruden Grenache, Syrah og Cabernet Sauvignon. Markerne har aldrig set skyggen af kunstgødning eller pesticider, og i 2013 lavede man for første gang vin fra disse unge stokke.

Som med Ferrer Bobets andre vine sorteres druerne enkeltvis og sikrer dermed en ekstrem renhed, da ingen druer med det mindste rosinpræg kommer med videre i processen. I vinhuset er mosten gæret ved det naturlig gær i store egetræsbeholdere, hvorefter vinen har lagret 12 måneder i let-toastede franske egetræsbarriques (60% nye) af højeste kvalitet. Til sidst aftapning uden filtrering eller klaring, og brugen af SO2 ved flaskning er minimal (total under 50 mg/l).

Aroma og smag

For en vin på unge stokke er duften ganske enkelt fantastisk med både brombær, violer, creme de cassis, urter, grillet kød og tobak. Smagen er essensen af Priorat men på en løftet og frisk måde, der samtidig gør den forunderligt drikkevenlig: Mørk og rød, dyb men frisk flot mineralsk spændstighed samt silkebløde tanniner, der bidrager til vinens cremede tekstur og imponerende dybde.

Serveringsforslag

En fantastisk vin til både grillsæson eller til juleanden, hvor kompositionen af sødme, syre og struktur er lige i skabet. Vi foreslår at servere den ved 14-16 grader af et stort klassisk Bordeaux-glas inden for vinens første 20 leveår.

Velbekomme og skål!

Specifikationer
 1. Type
  Type
  Rødvin
 2. Varenr.
  Varenr.
  0339.2017
 3. Område
  Område
  PRIORAT
 4. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 5. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14.5
 6. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ferrer Bobet
Din bedømmelse