2022

Flor de Muga Rosé

Seriøs Rose med flot kompleksitet og elegant syre

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 235,00  DKK
 • Køb 12 og spar 235,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 262,50  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
300,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0119.2022
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Mugas og en af Spaniens ypperste rosévine laves på 100% Garnacha fra 70-90 år gamle vinstokke, der dyrkes på et af vinhusets bedste parceller. Efter en kort skalkontakt opnår vinen sit rosenbladsfarvede ydre, og kun free-run-most hældes så videre i de både små og meget store egetræsfade, hvor gæringen finder sted.

Fadgæring er i sig selv sjælden for rosé, og det samme gælder fadlagring. Ikke desto mindre slutter Flor de Muga af med 4 måneders fadlagring på de bundfældne gærrester (sur lie) for dermed at opbygge mere krop og kompleksitet før aftapningen i det tidlige forår. Ved første indånding fyldes næsen med både frugtige elementer af modne jordbær, fersken og appelsinskal fornemt viklet i rosenblade og strøet med kanel.

Mundfornemmelsen er mineralsk og fabelagtigt frisk men i kraft af vinificeringen også forbløffende fyldig og cremet, hvilket ligger langt fra forestillingen om almindelig rosé fra supermarkedet! Flor de Muga er dermed en helt fantastisk ledsager til mere komplekse og fyldige madretter, hvor de fleste andre roséer må overgive sig.

Prøv den f.eks. til sommergrillen, når der kommer majs, barbequemarineret kylling, blandede rodfrugter og frugtige salater på menuen, og servér ved 10-12 grader inden for de næste 4-5 år.

Anmeldelser og point

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Flor de Muga Rosé
Din bedømmelse