2020

Flor de Muga Rosé

Udsolgt
 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
298,00 DKK
 • Køb 6 og spar 238,00 DKK  20% pr. stk.
 • Køb 12 og spar 235,00 DKK  21% pr. stk.

Mugas og en af Spaniens ypperste rosévine laves på 100% Garnacha fra 70-90 år gamle vinstokke, der dyrkes på et af vinhusets bedste parceller. Efter en kort skalkontakt opnår vinen sit rosenbladsfarvede ydre, og kun free-run-most hældes så videre i de både små og meget store egetræsfade, hvor gæringen finder sted.

Fadgæring er i sig selv sjælden for rosé, og det samme gælder fadlagring. Ikke desto mindre slutter Flor de Muga af med 4 måneders fadlagring på de bundfældne gærrester (sur lie) for dermed at opbygge mere krop og kompleksitet før aftapningen i det tidlige forår. Ved første indånding fyldes næsen med både frugtige elementer af modne jordbær, fersken og appelsinskal fornemt viklet i rosenblade og strøet med kanel.

Mundfornemmelsen er mineralsk og fabelagtigt frisk men i kraft af vinificeringen også forbløffende fyldig og cremet, hvilket ligger langt fra forestillingen om almindelig rosé fra supermarkedet! Flor de Muga er dermed en helt fantastisk ledsager til mere komplekse og fyldige madretter, hvor de fleste andre roséer må overgive sig.

Prøv den f.eks. til sommergrillen, når der kommer majs, barbequemarineret kylling, blandede rodfrugter og frugtige salater på menuen, og servér ved 10-12 grader inden for de næste 4-5 år.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
  Muga
 2. Type
  Type
  Rosevin
 3. Varenr.
  Varenr.
  0119.2020
 4. Område
  Område
  RIOJA
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Flor de Muga Rosé
Din bedømmelse