2020

Fly By Chardonnay

Elegant og frisk Chardonnay med kun et yderst beskedent levn af egetræsfad i baggrunden. "Sådan en vin vidste jeg ikke, de lavede i USA", siger du måske så.. Men det gør de altså, og vi kan på det varmeste anbefale at smage den!

3,8 - Vivino

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 115,00  DKK
 • Køb 12 og spar 115,00  DKK  23% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 125,00  DKK  17% pr. stk.
1 stk.
150,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  7012.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14,8
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue
 10. Stil
  Stil
  Frugtig & saftig

Denne sprælske Chardonnay fra Sonoma County er rund, frisk og frugtbåren på en slank måde, der for 10 år siden havde syntes ganske uforeneligt med USA. Det er der heldigvis blevet ændret på, således at Chardonnay i dag kan komme i mange flere versioner, og her har vi altså en noget friskere model, der dog langt fra er simpel eller kedelig...

Høst og vinificering

En af hemmelighederne ved Fly By Chardonnay starter i marken, hvor druerne typisk høstes tidligere end hos mange af naboerne for at bevare den naturlige syre og desuden undgå, at aromaen udvikler sig til det alt for tropiske.

I vinhuset er mosten desuden gæret i ståltanke for at bevare friskheden, inden den er hældt på brugte og derfor tæt på smagsneutrale egetræsfade til en nænsom modning gennem 6 måneder.

Aroma og smag

Tilbage står en vin med en flot gylden farve. Duften er domineret af hvide blomster, honningmelon, fersken, våde sten og et strejf vanilje.
Smagen er ren, elegant og har en behagelig syre og mineralitet, der altså giver en friskhed sjældent set i californisk chardonnay i dette prisleje.

Serveringsforslag

Fly By Chardonnay er en flot ledsager til f.eks. cæsarsalat, sushi og lyst kød. Vi anbefaler, at vinen nydes ved ca. 8-10 grader.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fly By Chardonnay
Din bedømmelse