2020

Fly By Pinot Noir

Vi har manglet en vin som denne i vores sortiment - et stk. frisk og lækker Pinot Noir i et behageligt prisleje og den rene frugt i centrum. Intet overgjort, syltetøjsagtigt eller vaniljeovertrukket vin her. Bare californisk Pinot Noir, der er til at forstå! 

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 99,00  DKK
 • Køb 6 og spar 99,00  DKK  34% pr. stk.
1 stk.
150,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  7011.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14,8
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue
 10. Stil
  Stil
  Frugtig & saftig

Om Fly By Pinot Noir

Velsmagende Pinot Noir koster hurtigt over 200-300 kroner, inden man får set sig om. Derfor er vi glade for at kunne præsentere den lækre og fattede Fly By Pinot Noir fra relativt kølige terroirs i Californiens Sonoma County!

Høst og vinificering

Folkene bag Fly By går højt op i at lave en vin, der holder balancen og ikke synes at rumme mere, end den kan bære. Derfor høster de gerne druerne tidligere end de fleste andre Pinot Noir-producenter i området, når aromaen er ved at være fuldt udviklet men INDEN syreindholdet falder for drastisk.

Dermed slipper de for at syrejustere eller i det hele taget pille for meget ved druematerialet ifm. vinificeringen. Her gærer vinen i temperaturstyrede tanke med ca. 6 måneders efterfølgende lagring i franske egetræsfade. Dermed føjes lidt krop og sødligt krydrede noter til smagen uden at friskheden ryger sig en tur.

Aroma og smag

I den færdige, rubinrøde vin strømmer en lækker aroma af sorte kirsebær, lidt jordbær, chokolade og skovbund. På tungen er vinen blød og smidig med en underliggende mineralitet, der giver et flot, rankt og elegant præg. 

Serveringsforslag

Vi anbefaler servering ved 14-16 grader, eksempelvis hvis menuen står på grillkylling, pasta, pizza eller en kraftfuld svamperisotto i efteråret.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fly By Pinot Noir
Din bedømmelse