2023

French Pool Toy Rosé

Lækker læskende sydfransk rosévin i genanvendelig plastflaske, der gør at den er lettere, mindre og ikke går i stykker, hvis man taber den.

Køb 12 flasker og få en gratis flamingo-vinholder!

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 85,00  DKK
 • Køb 6 og spar 85,00  DKK  32% pr. stk.
1 stk.
125,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Type
  Type
 2. Varenr.
  Varenr.
  4100.2023
 3. Land
  Land
 4. Område
  Område
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12.5
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 8. Primær Drue
  Primær Drue
 9. Stil
  Stil
  Frugtig & saftig

Om French Pool Toy rosé

"Klank", "klir", glasskår i fødderne, proptrækkeren der blev væk og flasker, der går til bunds. Vin på almindelige glasflasker har sine ulemper i visse af sommerferiens stunder, men dem kan du heldigvis glemme alt om med denne saftige og velsmagende sommer-rosé, der smager lige efter bogen og IKKE knuses på poolkanten!

I smag og stil er French Pool Toy Rosé indbegrebet af Sydfrankrig. Og så er der materialet, som paradoksalt nok gør den til et langt mere klimavenligt bekendtskab, selvom - eller faktisk fordi - flasken er lavet af plastik. Den tynde og fleksible, genanvendelige plasticflaske holder nemlig til det meste; den er udstyret med skruelåg, og den sætter sågar et markant lavere CO2-aftryk i både produktion og transport end de ca. 6 gange tungere glasflasker. Desuden går den direkte i almindeligt plast-affald, når blot du husker at sortere den(!). Og så smager vinen indeni faktisk temmelig godt, autentisk og syfransk; ikke mindst ved poolkantens ubarmhjertige fliser!

Aroma og smag

I glasset er French Pool Toy Rosé klar ferskenfarvet og forførende. Klangfarven gør sig desuden til i den tørre smag og friske, frugtbårne aroma, hvor de sødlige noter af røde sommerbær og fersken piftes op af et skvæt frisk citrus til at skabe balance og ægte sommerstemning. De 60% Grenache, 30 Syrah og 10% Cinsault giver en skøn, frugtdrevet, sprød men alligevel blød, let cremet eftersmag, og så er det ellers bare med at længe sig tilbage og sætte glasset for munden. Og sige skål!

Serveringsforslag

Servér direkte fra køleskabet eller opbevar den i en spand med is. Nyd den alene eller til en pose chips, saltmandler og sommerlige salater. Eller til grillet kyllingebryst med kartoffelsalat "on the side".

Velbekomme, og rigtig god fornøjelse med vores allerbedste badedyr!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:French Pool Toy Rosé
Din bedømmelse