2020

Garage Wine Co. Old Vin Pale Truquilemu Single Vineyard Rose

Lys, klar rødvin eller mørk rosé og i begge tilfælde en overvældende charmerende saft-basse lavet på Carignan og Monastrell fra den vestligste kommune (Empedrado) i Chiles Maule Valley.  

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 160,00  DKK
 • Køb 12 og spar 160,00  DKK  27% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 175,00  DKK  20% pr. stk.
1 stk.
220,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  8023.2020
 4. Land
  Land
 5. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 6. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 8. Primær Drue
  Primær Drue

Rundt om Empedrado rejser Chiles kyst-bjergkæde sig nogle hundrede meter over havniveau, hvilket giver køligere, mere afveklsende vejr og terroir end på de store, flade vinmarker nede i dalen bagved. Samtidig giver bjergene ly for Stillehavets mest lunefulde sider, hvilket i ejerne Pilar og Dereks optik giver de bedst mulige betingelser for denne vin. 

Alle vine fra Garage Wine Company naturgæres, og Pale er ingen undtagelse. Før da er de hele klaser presset til most, hvor drueskallerne er blevet liggende i et døgns tid for at give farve og smag til vinen, som ellers bare er holdt på ståltank for at bevare det friskest mulige udtryk. 

Aroma og smag 

Mørkt rosérød i farven fremstår den færdige vin på den konto kompleks og saftig på en måde, der minder os om kirsebær, sort the og lidt fyrnåle rørt i lidt cremet dip eller noget i den stil. Smagen er tør men ikke udtørrende, frisk men ikke decideret syrlig og med en god relativ fyldighed, der gør den til en oplagt madvin. 

Serveringsforslag 

Vi foreslår at servere denne vin afkølet om end ikke for kold. 8-10 grader kan gøre det – og så kan du jo nyde den til salater med kylling, croutoner og evt. granatæble som en del af indholdet. Prøv den også til grillet fisk eller til milde karryretter fra Indien og Thailand.  

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Garage Wine Co. Old Vin Pale Truquilemu Single Vineyard Rose
Din bedømmelse