Hee Joy Origins Amber Rom 40%

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 309,00  DKK
 • Køb 12 og spar 309,00  DKK  23% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 349,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
399,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Type
  Type
 2. Varenr.
  Varenr.
  5002.NV
 3. Størrelse
  Størrelse
  Helflaske spiritus (70cl)
 4. Alkohol procent
  Alkohol procent
  40
 5. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Hee Joy Amber Rum er en ravfarvet og 'smooth' rom udviklet til at tilfredsstille rom-drikkere med kærlighed til de søde rom (f.eks. Diplomático) fra de spansktalende caribiske øer men som ønsker at prøve kræfter med noget, der smager mindre af sukker og mere af rom.

Den velorkestrerede smag opnås ved at blande rom fra tre af Caribiens mest elskede, romproducerende lande, nærmere bestemt:
40% rom fra HeeJoys samarbejdspartner i Jamaica
40% rom fra HeeJoys samarbejdspartner på Trinidad
20% rom fra HeeJoys samarbejdspartner i Guyana

Som med alle deres produkter respekterer HeeJoy deres samarbejdspartneres traditioner og fremstillingsmetoder. Hver af disse tre "basis-rom" destilleres og lagres således 3 år på deres oprindelsessteder i tråd med lokale traditioner, inden de sejles til HeeJoys kældre i Chevanceaux i cognac-distriktet, Frankrig, for at gennemgå processens afsluttende del. Her reduceres alkoholindholdet som det første i en vigtig proces, hvor vand skal tilsættes langsomt i tre trin for at beskytte det oprindelige produkt og gøre det blødt og lækkert uden at udvande det. Ultimativt blendes de tre rom til én og lagres så i yderligere 12 mdr. - denne gang på gamle cognac-fade i kølige franske kældre, der smukt forener de mange elementer og får alkoholen til at fremstå blødere og bedre integreret end før.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hee Joy Origins Amber Rom 40%
Din bedømmelse