Hee Joy VSOP Jamaica Rom 41,3%

På lager
 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK

VSOP Jamaica-rom med tropisk finesse i klassisk Navy Style fra det legendariske Worthy Park destilleri på Jamaica!

Denne elegante og aromatiske rom er lavet på melasse fra sukkerrør, der er dyrket af lokale sukkeravlere. Rommen destilleres i pot still og lagres så 4 år i tidligere bourbonfade på øen forud for rejsen til Cognac-distriktet, hvor den som det første reduceres til 41,3% alkohol. De næste 6-8 mdr. har den igen ligget på fad - denne gang på gamle cognac-fade i kølige franske kældre, der smukt forener de mange elementer og får alkoholen til at fremstå blød, rund og langt bedre integreret end før.

Den færdige rom er dermed tør (blot 3 g/l sukker), frisk og frugtbåren med profil af banan, vanilje, kokos og andre tropiske lækkerier, ganske som Jamaica-rom er berømt for. Og så får den afsluttende lagring altså bare summen af de mange elementer til at gå op i en højere kollektiv enhed, hvor ingen skiller sig ud eller er for meget men hvor alle løfter alle til nye højder.

VSOP Jamaica er en powerful og flot reference-rom fra Jamaica. Vi nyder den gerne på egen hånd eller som et sublimt element i mere tropiske cocktails. Prøv den gerne som supplement i din Piña Colada eller Mai-Tai!

Specifikationer
 1. Type
  Type
  Spiritus
 2. Varenr.
  Varenr.
  5004.NV
 3. Størrelse
  Størrelse
  Helflaske spiritus (70cl)
 4. Alkohol procent
  Alkohol procent
  41,3
 5. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hee Joy VSOP Jamaica Rom 41,3%
Din bedømmelse