Hee Joy VSOP Jamaica Rom 41,3%

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 399,00  DKK
 • Køb 12 og spar 399,00  DKK  23% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 459,00  DKK  12% pr. stk.
1 stk.
519,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Type
  Type
 2. Varenr.
  Varenr.
  5004.NV
 3. Størrelse
  Størrelse
  Helflaske spiritus (70cl)
 4. Alkohol procent
  Alkohol procent
  41,3
 5. Økologisk
  Økologisk
  Nej

VSOP Jamaica-rom med tropisk finesse i klassisk Navy Style fra det legendariske Worthy Park destilleri på Jamaica!

Denne elegante og aromatiske rom er lavet på melasse fra sukkerrør, der er dyrket af lokale sukkeravlere. Rommen destilleres i pot still og lagres så 4 år i tidligere bourbonfade på øen forud for rejsen til Cognac-distriktet, hvor den som det første reduceres til 41,3% alkohol. De næste 6-8 mdr. har den igen ligget på fad - denne gang på gamle cognac-fade i kølige franske kældre, der smukt forener de mange elementer og får alkoholen til at fremstå blød, rund og langt bedre integreret end før.

Den færdige rom er dermed tør (blot 3 g/l sukker), frisk og frugtbåren med profil af banan, vanilje, kokos og andre tropiske lækkerier, ganske som Jamaica-rom er berømt for. Og så får den afsluttende lagring altså bare summen af de mange elementer til at gå op i en højere kollektiv enhed, hvor ingen skiller sig ud eller er for meget men hvor alle løfter alle til nye højder.

VSOP Jamaica er en powerful og flot reference-rom fra Jamaica. Vi nyder den gerne på egen hånd eller som et sublimt element i mere tropiske cocktails. Prøv den gerne som supplement i din Piña Colada eller Mai-Tai!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hee Joy VSOP Jamaica Rom 41,3%
Din bedømmelse