2017

Hijos del Cierzo Garnacha / Syrah

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 109,00 DKK
 • Køb 12 og spar 109,00 DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 119,00 DKK  15% pr. stk.
1 stk.
140,00 DKK
På lager
70% Garnacha (Grenache) ledsages af 30% Syrah i denne blødt frugtbårne og fyldige spanier, der er opkaldt efter den på sin vej.

Denne øgede luftcirkulation gør det ikke kun koldere at være vinmark. Det giver også færre sygdomme og et tilsvarende mindre behov for sprøjtning, og så giver den i øvrigt et kærkomment modspil til Spaniens intense sommersol, så det hele ikke går op i syltetøj og sukker. I vinhuset er klaserne afstilkede og vinen gæret i ståltane skarpt forfulgt af 3 måneder lagring i franske egetræsfade.
 
Resultatet er en intens kirsebærrød og levende vin med en koncentreret aroma af varm, dybrød frugt à la moreller og syltede brombær, som indhyldes i sød lakrids, chokolade og saltkaramel. En kraftig og cremet oplevelse følger på tungen, hvor en charmerende frugtsødme får kærkomment modspil fra en frisk frugtsyre og et nænsomt men velplaceret spark tannin.
 
Hijos del Cierzo er med andre ord en velstruktureret og velsmagende vin, der vil gøre sig godt til både grillsæson og jul eller for den sags skyld til en langtids-simret ragout lavet på fjerkræ eller vildt. Evt. med tilhørende svampe, peberfrugt og kikærter, som det ofte hører sig til i det spanske landkøkken. Vi anbefaler servering ved 14-16 grader.
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0241.2017
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hijos del Cierzo Garnacha / Syrah
Din bedømmelse