2017

Jane et Sylvain Gevrey Chambertin Village (ØKO)

Noget så sjældent som 100% økologisk, drikkemoden Pinot Noir fra Bourgognes måske mest legandariske kommune, som endda smager virkelig dejligt... Også til prisen!

4,0 - Vivino

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 549,00  DKK
 • Køb 12 og spar 549,00  DKK  27% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 609,00  DKK  19% pr. stk.
1 stk.
750,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  3750.2017
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja
 9. Primær Drue
  Primær Drue
 10. Stil
  Stil
  Kraftig & fyldig

Jane et Sylvain er noget så sjældent som 100% økologisk Pinot Noir fra Gevrey-Chambertin, som endda smager virkelig dejligt - også til prisen. Den er ultrasaftig men med Gevrey'sk temperament og så endda drikkemoden. Altså en såkaldt win-win-vin, som vi er umådelig glade for at kunne præsentere dig for!

Vinificering

Ægteparret Jane og Sylvain arbejder økologisk med de få marker, de har i og lige uden for Gevrey-Chambertin. I vinhuset er vinen desuden produceret med minimal intervention, dvs. brug af hele klaser, vild gær, primært gamle egetræsfade og ingen brug af sulfitter før umiddelbart inden flaskning.

Og så har den ellers ligget og hygget sig en del år på flasken, hvilket gør den dejligt harmonisk og kompleks på den der måde, hvor det hele smelter sammen på tungen.

Aroma og smag

Vinen har med andre ord en super delikat, saftig profil med en bagveliggende muskulatur, der vidner om stor seriøsitet. I næsen er der vilde skovjordbær, ribssaft og blåbær, som får en håndsrækning fra friske krydderurter, svampe og våde sten. Smagen er slank, rank og saftig med en dejlig frugtsødme, der får modspil fra en saftig syre og faste, helt finpolerede tanniner gennem den langstrakte afslutning.

Serveringsforslag

Vinen passer både til charcuteri, fjerkræ/perlehøne, kalvekød og til svamperisotto. Eller for den sags skyllet til grillet squash, aubergine og portobellosvampe på vegetarfronten.

For at du får alvor skal få glæde af dens insmigrende personlighed, anbefaler vi enten at åbne flaske et døgns stid før du skal drikke den eller alternativt at hælde den i på karaffel i en time eller to. Tro os: Resultatet er værd at vente på!

Serveres ved 14-16 grader.


Anmeldelser og point

4,0 ⭐️ - Vivino

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Jane et Sylvain Gevrey Chambertin Village (ØKO)
Din bedømmelse