2022

Paul Kubler Pinot Blanc 'Les Panetiers'

Knitrende sprød, saftig og overraskende aromatisk Pinot Blanc, der lokker med citrusskal, blomsternektar og hasselnødder i dens mineralske aroma og forfriskende smag!

93 point - James Suckling
"An explosion of candied citrus and fresh citrus zest of all colors. So refreshing (...)"

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 125,00  DKK
 • Køb 12 og spar 125,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 140,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
160,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4021.2022
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13.5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Om Paul Kubler Pinot Blanc 'Les Panetiers'

Kvantiteten af vin fra Domaine Paul Kubler er ikke just stor, og mængden af Pinot Blanc udgør kun en lille andel af denne. Hvad angår kvalitet er historien bag denne Pinot Blanc imidlertid en anden: Druerne er nemlig Alsace på højniveau, når de håndplukkes ved det optimale modningstidspunkt og i bedst mulige forfatning lander i vinhuset. 

Vinificering

Mosten er herefter presset blidt for at undgå bitterhed fra kernerne, og vinen både gærer og lagrer på gærresterne i store, gamle egetræsfade indtil aftapning det efterfølgende år.

Aroma og smag

Resultatet er en vin med en lys gylden farve. I næsen er den forbløffende aromatisk for denne ofte beskedne drue og markerer sig her med en saftig fornemmelse af solmodne citroner og lime, en sødlig blomsterduft, ristede hasselnødder og mineralitet. På tungen fremstår vinen rank og let cremet med et fast, let saltet grip og en ren, saftig og sitrende afslutning.

Serveringsforslag

Vi anbefaler at nyde vinen til fisk og friske skaldyr med masser af frisk citron, wokretter med lime, koriander og ingefær eller til friske salater.

Anmeldelser og point

93 point - James Suckling, september 2022
"An explosion of candied citrus and fresh citrus zest of all colors. So refreshing, although the acidity is not very high. Neatly interlocking fine tannins and chalky character on the generous and slightly pithy palate. Drink or hold."

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Paul Kubler Pinot Blanc 'Les Panetiers'
Din bedømmelse