2021

Kutch Pinot Noir Sonoma Coast

Testvinder i Berlingske julevin fra 2019 er hjemme i ny saftig årgang.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 465,00  DKK
 • Køb 12 og spar 465,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 525,00  DKK  12% pr. stk.
1 stk.
598,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  7040.2021
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12,9
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Fornem, super elegant Pinot fra Sonoma Coast, der i den forgangne årgang lagde hele feltet af konkurrenter ned i Berlingskes store test den perfekte vin til and. Over hele modningssæsonen arbejder Kutch med tidlig frasortering af de druer, der har mindst udviklingspotentiale. Dermed holdes udbyttet nede - til gengæld med øget koncentration i de tilbageværende drueklaser.

Han kunstvander ikke og arbejder uden kunstgødning og pesticider. Efter høst sorteres drueklaserne grundigt. Helt klassisk gærer vinen i åbne ståltanke ved det naturlige gær og i selskab med mange af stilkene fra de hele klaser. Fra pressen bruges kun 'free run juice', herefter lagrer vinen 14-15 måneder i brugte franske egetræsfade.

Vinen hverken klares eller filtreres, inden den tappes på flaske. Aromaen er på samme tid krydret, ren og elegant i kraft af iniciale blomsternoter, der følges lineært af skovbærnuancer, blommer, appelsinskal, skovbund, urter og søde krydderier. Smagen er essensen af kølig Sonoma Coast, og med sine moderate alkoholprocent er elegancen og balancen formidabel. De 75% hele drueklaser giver et let bittert og krydret modspil til den charmerende søde Pinot Noir-frugt.

Aromaen er på samme tid krydret, ren og elegant i kraft af iniciale blomsternoter, der følges lineært af skovbærnuancer, blommer, appelsinskal, skovbund, urter og søde krydderier. Smagen er essensen af kølig Sonoma Coast, og med sine moderate alkoholprocent er elegancen og balancen formidabel. De 75% hele drueklaser giver et let bittert og krydret modspil til den charmerende søde Pinot Noir-frugt.

Anmeldelser og point

Årgang 2016 fik 5 stjerner og testvinder i Berlingske, december 2019 Klar Pinot Noir, oser af skov(kirse)bær, fløjl, lakrids, og underskov. Perfekt åben, elegant næse og dejlig saftig mund med behersket men tillstrækkelig sødme til at hamle op med julemåltidet. Fem og en halv stjerne. I min mund både klart den bedste vin og andeledsager

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kutch Pinot Noir Sonoma Coast
Din bedømmelse