2020

Land of Saints GSM Santa Barbara County

Herligt bær-saftig, blød og letdrikkelig californier på Grenache, Syrah og Mourvèdre, der med stor originalitet forener amerikansk frugtsødme med fransk finesse. 

4,1 - Vivino

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 239,00  DKK
 • Køb 12 og spar 239,00  DKK  23% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 269,50  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
310,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  7089.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14,4
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue
 10. Stil
  Stil
  Frugtig & saftig

Med Land of Saints fra Central Coast ønsker Angela og Jason Osborne at vise, at vin fra Californien sagtens kan være vellavet, charmerende og personligt uden at koste en formue. Beviset er denne både krydrede, frugtintense og samtidig mundvandsdrivende charmeur lavet på ca. 35% Grenache, 40%. Syrah og 25 Mourvèdre (GSM)!

Dyrkning og Vinificering

Disse tre klassiske druesorter har i århundreder bevist, at de trives side om side nede i Sydfrankrig, men hvis det skal være helt ideelt, vil Syrah gerne have det lidt køligere end Grenache og i særdeleshed end Mourvèdre. Derfor dyrkes de hos Land of Saints på tre - hvad angår højde og jordbundsforhold - forskellige marker, der hver tilgodeser flest mulige af de respektive druers særbehov.

Markerne og dermed druerne høstes således separat, og ca. 25% hele klaser indgår så i gæringen, der udføres af naturens egen gær og efterfølges af 11 måneders lagring på brugte franske barriques. Ved nymåne omstikkes de respektive vine så fra deres fade, og Osborne-parret går nu klar til at afgøre den præcise procentfordeling i det endelige blend.

Aroma og smag

Den færdige vin fremstår i et venligt skær med en kraftfuld, sødlig rød og blød frugt-aroma, hvor solmodne jordbær mingler med brombær og kirsebær tilsat et diskret krydret touch af tørrede blomster og lidt friske urter.

Strukturen er, som den skal være i Santa Barbara: Frugtig og venlig men også langt mere letløbende og elegant end amerikanske vine flest. Samtidig er der troskab over for GSM-blendets franske aner: Med den medium-kraftig frugtsyre følger et bredt udvalg af sekundære smagsnuancer med en præcision, som minder mere om Rhône end de fleste af dens landsmænd.

Serveringsforslag

Mangler du vin til flæskestegen, de fyldte portobellosvampe eller blot en tiltalende ledsagerpå terrassen eller i lænestolen, er Land of Saings GSM en oplagt flaske at gribe ud efter. Det er den for den sags skyld også, hvis har lyst til at byde på et lækkert glas rødvin før maden, som alle kan være med på uden at kede sig.

Servér i så fald ved 14-16 grader eller - i sommermånederne - direkte fra køleskabet. Vi anbefaler at nyde den inden for 5 år fra høståret.


Anmeldelser og point

4,1 stjerner - Vivino

Årg. 2019 fik 92 point i Robert Parker's Wine Advocate:

"The 2019 GSM is a blend of 60% Grenache, 20% Syrah and 20% Mourvèdre. It has a pale ruby color and an alluring fragrance of saline-laced strawberry and raspberry, licorice, violets, tea leaves, tangerine and woodsmoke. The palate is medium-bodied, soft, fresh and detailed with fantastic perfume calling you back on the long, layered finish. Lovely!"

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Land of Saints GSM Santa Barbara County
Din bedømmelse