2021

Littorai Pinot Noir Les Larmes Anderson Valley

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
858,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  7023.2021
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13,1
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Littorais basisvin overgår med længder top-enkeltmarksvinene fra flertallet af Californiens mange Pinot Noir-producenter! Således består Les Larmes af 100% Pinot Noir fra udvalgte marker i Anderson Valley og i mindre grad mindst lige så Pinot Noir-ideelle Sonoma Coast.

I vinhuset er druerne afstilket og mosten gæret på druernes naturlige gær opfulgt af 9 måneders lagring i franske egetræsfade (15% nye), og vinen er aftappet uden filtrering. Vinen er i denne årgang præget af blød og indbydende frugt, der appellerer til at lade sig drikke i sin ungdom. Aromaen af hindbær, knapt modne blommer, tranebær og kandiseret appelsinskal får efter lidt tid i glasset selskab af rosenbed, lavendel, lakrids, muld og lidt stald.

Når det er sagt, angribes smagsløgene straks af en - for Pinot Noir - stor kraft, flot tanninstruktur og en klar, pågående syre, der også er favner den gribende og langvarige eftersmag. Vi anbefaler at nyde Les Armes inden for de næste 5 år, hvor vinens frugtkaraktér endnu er på sit højeste - dette gerne i selskab med lyse kødretter, risotto eller til stegte rodfrugter og majs fra grillen i løbet af sommermånederne på terrassen.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Littorai Pinot Noir Les Larmes Anderson Valley
Din bedømmelse