Luksus Convenience Tapas (inkl. flamingokasse)

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
1.195,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Type
  Type
 2. Varenr.
  Varenr.
  CONVTAPLUKS
 3. Alkohol procent
  Alkohol procent
  0
 4. Økologisk
  Økologisk
  Nej

Tapas til 4 personer - prisen svarer til 299,00 kr. pr. person. I luksusudgaven af Convenience Tapas finder du lækre Sardina - Små Sardiner i Olivenolie samt Mejillones - Store Marinerede Blåmuslinger 110g, og de letsaltede Marconas mandler, der bruges som snack til velkomstdrinken.

Serrano skinke sammen med store grønne Gordal og små sorte oliven samt grillede peberfrugter. Osten Vincente Pastor ost anrettes. Store, fede, hvide asparges og lækker tun i store flotte fileter anrettes med allioli. Dertil også Romesco Sauce.

Til at dyppe brødet i følger også en lækker jomfruolivenolie. Olien er også fortrinlig til tomatbrød, en meget brugt spise i Spanien: Brødet ristes og gnides med et fed hvidløg og en meget moden, overskåret tomat og dryppes derefter med olivenolie og drysses med salt. Til kaffen serveres tre forskellige slags hhv. 2 x cudie og karamelliserede mandler. Husk at købe lækkert brød af typen med sprød skorpe og sej krumme. Husk også at de forskellige lækkerier kan kombineres på kryds og tværs. Til de mange lækre delikatesser i luksuskassen anbefaler vi f.eks. en frisk Attis Albarino fra Galicien, Viña Pedrosa Cepa Gavilan fra Ribera del Duero, eller den mest traditionelle ledsager til tapas, en flaske kølig Fino Sherry fra Rey Fernando.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Luksus Convenience Tapas (inkl. flamingokasse)
Din bedømmelse