2022

Luminary Sauvignon Blanc

Sprød og veludført Sauvignon Blanc fra herlige Marlborough

3,9 - Vivino

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 129,00  DKK
 • Køb 12 og spar 129,00  DKK  26% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 149,00  DKK  15% pr. stk.
1 stk.
175,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  6015.2022
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 8. Primær Drue
  Primær Drue
 9. Stil
  Stil
  Elegant & let

Ud af Marlboroughs bløde bakker på nordøens sydøstlige, vindblæste spids vokser druerne til denne veludførte Sauvignon Blanc, der løfter alle New Zealands dyder og tilføjer lækker finesse og et mere urtet touch på sin vej.

Vinificering

Som med størstedelen af aromatisk og frisk hvidvin gærer denne vin på ståltanke med en kort efterfølgende lagring på (og omrøring af) gærresterne for at give lidt mere krop og kompleksitet inden frigivelsen, der finder sted det efterfølgende forår, altså vores efterår.

Aroma og smag

Aromaen er dermed sprød, lækker og sin essens "klassisk New Zealand" med massevis af tropiske og florale noter men også med citrus og et mere grønligt og urtet præg som ofte fundet i Loire. Således leverer noter af hyldeblomst, guava og passionsfrugt en delikat og moden sødmefuldhed på den ene side - fornemt suppleret af citroner samt grønne noter af lime, stikkelsbær og græs på den anden.

Smagen er rund og rar for Sauvignon Blanc og holdes oppe af en vigtig livlig og velafstemt frugtsyre, mens eftersmagen sprudler af saft og energi.

Serveringsforslag

Vi anbefaler servering 4-5 år fra høst ved 7-10 grader. Det kan ske i selskab med nærmest alt godt fra havet, ikke mindst skaldyr ledsaget af sprøde salater.

Prøv også til lyst kød med lette saucer eller til ikke alt for spicy fortolkninger af ægte mexicanske tacos serveret med frisk koriander og limesaft.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Luminary Sauvignon Blanc
Din bedømmelse