Mailly Brut Réserve gavekarton Champagne Grand Cru

Fantastisk grand cru Champagne med masser af flotte ratings!
I flot æske -perfekt som gave.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 389,00  DKK
 • Køb 12 og spar 389,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 436,00  DKK  12% pr. stk.
1 stk.
498,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  4000.NVC
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Fantastisk grand cru Champagne med masser af flotte ratings!

Champagnen her er en Cuvée bestående af 75% Pinot Noir og 25% Chardonnay, der sammenstukket af forskellige årgange. Desuden er det en Reserve, hvilket betyder, at den har lagret mindst 24 måneder i forbindelse med andengæringen i flasken inden frigivelse. Og det er absolut et plus:

Til den tid har den opnået en raffineret ristet aroma af kandiserede citrusfrugter, næsnomme forårsblomster, gær og friskbagt brioche. En cremet struktur, god fylde og fin mousse forenes på tungen med en markant syre og afsluttes rundt og elegant, inden et sidste slag med halen giver tyngde og struktur, der gør den yderst velegnet, ikke kun til snacks og starters men også til eksempelvis skaldyr og fisk. Her er virkelig tale om en prægtig all-round Champagne med masser af gode anmeldelser!

 

94 point - James Suckling

"Lots of saffron and dried pear on the nose with some cooked pear. Full-bodied with layers of fruit and creaminess in the mouth. Firm and bright. Pinot noir and chardonnay. Drink or hold."

 

VineXpressen.dk (Rolf Madsen):

"Kooperativ-vin lyder måske ikke så fint i nogens ører, men når champagnen kommer fra Mailly, er der bestemt ikke grund til at rynke brynene. Mailly er champagnes måske allerbedste kooperativ med knap 80 medlemmer.
Noget af det, der gør dem så fremragende, er, at deres champagner bliver fremstillet på 100% Grand Cru-druemateriale. Trods sit gode ry, er Mailly nu ikke videre kendt af Hr. og Fru Danmark, og det er synd. Rygraden i champagnerne er overvejende druen pinot noir, hvilket er med til at give tyngde. De smager fortrinligt alene, men kan bestemt også bruges sammen med mad, hvilket gør dem til en god all-rounder til nytårsaften. Super flot duft af modent æble, rugbrød og hasselnødder. Dejlig cremet champagne med god fylde, lækkert syregreb og en lille pikant bitterhed. Ugens vinhit!"

5 stjerner - Smagpåvin.dk:

En fyldig og rig Champagne med en flot, tør aroma af gule æbler og lyst rugbrød. Hurtigt aftagende mousse, men lækker i smagen, hvor der er noget fylde og tyngde – næsten cremet. God kompleksitet i smagen med skønne citrusnoter, let fersken og æbler. Syren er markant lækker, og Champagnen her er oplagt at servere til maden – lyse kødretter, skaldyr og/eller laks.

- Jesper Bo Bendtsen, Smagpåvin.dk

92 point - Vinbladet:

"Pirrende, mineralsk duft, frisk med æble og citrus. Meget frisk smag, luftig fin mousse og mineralsk eftersmag med markant syre."

- Peter Winding, Vinbladet

5 stjerner - STATUS:

"Hvis nogen kender til det at fejre et godt resultat, må det være Michael Laudrup, og denne Mailly på 75 pct. pinot noir og 25 pct. chardonnay går da også rent ind hos deltagerne. Farven er strågul, duften er frisk med blomsternoter, og champagnen er fyldig og cremet med en lang, tør eftersmag. En udpræget syre gør den god til fisk og skaldyr."

- STATUS

5 stjerner - Ekstra Bladet:

"Flot mousse og en yderst delikat duft. I smagen fersken, æbler og flint. En flot kompleks champagne hvor især den flotte syre må fremhæves."

- Thomas Rydberg, Ekstra Bladet

5 stjerner - VinAvisen:

"En dejlig strågul champagne med en fin mousse. Den dufter og smager af moden frugt og rugbrød og har en god fylde, der gør den yderst velegnet til mad. Prøv den fx til stegt laks."

- VinAvisen

6 ud af 6 stjerner - Flaskehalsen.nu
"Dyrt og nogle gange surt. Det er ikke helt usædvanligt at høre fra ’almindelige’ vin-nydere, når de skal sætte ord på deres oplevelser med champagne. Men der er altså en grund til den store hype omkring disse gyldne dråber fra det franske Champagne-område, og det vidner denne Mailly Brut Reserve om.
Det her er en klasse champagne, der lugter lidt af gær så snart proppen er poppet, men som har en rigtig flot dybde i smagen. Den er langstrakt og blød og den har selvfølgelig også den tørre stil med en fint balanceret syre, som hører sig til.
Boblerne er vidunderlige og ikke overdrevne, og det betyder at alle niveauer af denne vin spiller sammen på de helt rigtige tangenter.

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mailly Brut Réserve gavekarton Champagne Grand Cru
Din bedømmelse