2015

Mailly Les Echansons Millésime Champagne Grand Cru i gaveæske

Er du til storladen fylde, finesse og mangfoldighed i én og samme flaske? Så er der ingen vej uden om Maillys top Vintage Champagne, der er lavet på den fineste selektering af druer - heraf 75% Pinot Noir og 25% Chardonnay af fineste karat - og som efter mindst 7 års flaskelagring i selskab med de bundfældne, smagsgivende gærrester har ekstremt meget at byde på i såvel smag, duft og og struktur.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 1.094,00  DKK
 • Køb 12 og spar 1.094,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 1.225,00  DKK  13% pr. stk.
1 stk.
1.400,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  X4005.2015
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  12
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Er du til storladen fylde, finesse og mangfoldighed i én og samme flaske? Så er der ingen vej uden om Maillys top Vintage Champagne, der er lavet på den fineste selektering af druer - her 75% Pinot Noir og 25% Chardonnay af fineste karat! I kælderen lagrer Échansons intet mindre end 7 år i flasken efter andengæringen. Ved dégorgement har den således gennemgået en lang og subtil udvikling fra kontakten med de bundfældne gærrester og i øvrigt samlet kraft og energi til et fortsat langt liv i kælderen, hvis man har tålmodigheden til det.

Skulle du være tørstig i dag, er der dog ikke en finger at sætte på dén beslutning: Den gyldne og koncentrerede Champagne er robust, rund og harmonisk med stor, kompleks frugt og floralitet samt undertoner af fine krydderier, bagværk, våde strandsten og meget, meget mere. Smagen er rig med delikate bobler og en lang, sprudlende og dog perfekt afrundet eftersmag, som gør den ideel til kammuslinger eller stegt foie gras.

Vi anbefaler at nyde den afkølet om end ikke decideret kold. Start ved omkring de 8 grader, og lad den vokse i glasset. Det fortjener du...

 

95 point - James Suckling

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mailly Les Echansons Millésime Champagne Grand Cru i gaveæske
Din bedømmelse