2022

Marabelle Montepulciano d'Abruzzo (ØKO/BIO)

Økologisk og biodynamisk Montepulciano d'Abruzzo til de der dage med lækker pasta eller autentisk italiensk pizza, hvor man har lyst til en velsmagende rødvin og ikke orker, at det hele skal være så højtideligt og dyrt...

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 115,00  DKK
 • Køb 12 og spar 115,00  DKK  23% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 125,00  DKK  17% pr. stk.
1 stk.
150,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  5412.2022
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
  ABRUZZO
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13,5
 8. Økologisk
  Økologisk
  Ja

Om Marabelle Montepulciano d'Abruzzo

Den biodynamisk certificerede og i Ekstra Bladet roste Marabelle er vinificeret og lagret i ståltanke og er således både letdrikkelig og imødekommende. Først og fremmest er den dog druetypisk med Montepulciano-druens mørke, sødlige og let tørrede frugtaroma, der imponerer med sin dybde og kompleksitet.

Aroma og smag

I næsen charmer Montepulciano med sine mørke kirsebær og blommer, der løftes at friskt pift pibetobak, chokolade og et strejf af søde krydderier, og man kunne dermed foranlediges til at tro, at der også er tale om en kraftig og tung smagsoplevelse... Men nej.

Det er der intet af, når vinen først rammer tungen med sin slanke krop og livlige frugtsyre, der spiller smukt op imod den sødmefulde og modne eftersmag. Det samme gælder tanninerne: Dem er der kun få af - først og fremmest i en rolle, hvor vinen får kraft og seriøsitet uden at blive udtørrende.

Serveringsforslag

Marabelle er, som antydet, en sikker vinder til italienske klassikere i stil med Ragú Bolognese, lasagne, pizza med spicy pølse og/eller svampe eller for den sags skyld Osso Bucco.

Vi anbefaler serving ved 14-16 grader eller endnu køligere i sommermånederne, hvor den uden problemer kan nydes ganske på egen hånd.

Anmeldelser og point

Årgang 2018:

5 stjerner og GODT KØB - Ekstra Bladet, februar 2021
Animalsk i udtrykket med masser af sorte bærnoter. Meget ren og umiddelbar drevet af frugten. Saftig og meget imødekommende. Høj drinkability faktor!

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Marabelle Montepulciano d'Abruzzo (ØKO/BIO)
Din bedømmelse