2020

Mark Haisma Pernand-Vergelesses Blanc Bio

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 575,00  DKK
 • Køb 12 og spar 575,00  DKK  22% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 650,00  DKK  12% pr. stk.
1 stk.
740,00  DKK
Ikke på lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  3816.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Dele af grand cru-markerne Corton og Corton-Charlemagne ligger i kommunen Pernand-Verglesses, der dog først og fremmest står bag florale og liflige vine på Chardonnay-druen. Dertil kommer en ekstra dimension af obligatorisk struktur og utæmmet vildskab, når vinene som denne er født af australskfødte Mark Haismas nåedesløse hånd!

Mark Hasimas Pernand-Verglesses dyrkes uden brug af pesticider, herbicider og andre fyord. Alt håndhøstes, og vinen lagrer i vinhuset på gamle men også lidt nye egetræsfade, hvor den gennemgår 100% malolaktisk gæring og hviler i ca. et år, mens den venter på at blive drikkeklar.

Det kommer der en intenst floral, citrusfrisk og mineralsk oplevelse ud af. I næsen går blomstrende frutgtræer og frisklavet limonade hånd i hånd med knitrende flintesten, sødlige krydderier og et pift crème de la crème. Smagen er tør og rank sammenlignet med eksempelvis vin fra Meursault, hvilket understreges af en sitrende frugtsyre men også med en behagelig sødmefuldhed i eftersmagen, der kan lyde mildt og næsten lidt kedeligt... Tag dog ikke fejl: Mark Haismas vin stopper aldrig med at udfordre, hvilket gør den til et givende bekendtskab fra først til sidst.

Servér til sushi, dampet torsk med cremet, hvid sauce eller til pasta og risotto med skaldyr. Nap også lige en bid Gruyère eller vesterhavsost til, og servér den ved omkring de 10 grader.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mark Haisma Pernand-Vergelesses Blanc Bio
Din bedømmelse