2015

Marqués de Murrieta Gran Reserva

På lager

Få flot original trækasse (OWC) med ved køb af seks flasker. 

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
1 stk.
Tilbudspris 545,00 DKK Normalpris 799,00 DKK

Fantastisk vin fra et af Spaniens mest legendariske vinhuse! Marqués de Murrieta er begyndte for relativt nyligt igen at lave en smule klassisk Gran Reserva fra deres 300 hektar i Rioja Alta. Vinen laves på 80% tempranillo og 9% graciano samt lidt mazuelo og garnacha. Efter sortering gæres vinene i store ståltanke, inden den lagres 30 måneder i egetræsfade på en blanding af fransk og amerikansk eg.

Derpå venter yderligere to år i flasken før frigivelse. Første indtryk i duften er intense nuancer af bl.a. mørk krydret frugt, mørk chokolade, tobak, appelsinska, skovbund og læder. Klassisk for Murrieta har vinen en nærmest perfekt balance mellem de forskellige elementer. Den lange fadlagring understøtter blot den fine frugt, eftersmagen er lang og blød, og de fine tanninerne savner blot noget mad at lege med.

Dermed er Gran Reserva et oplagt match til både braiseret, stegt og grillet kød - især lam og vildt. Til vegetarerne er nøgleordene grill og stegeflade eller intens indkogning. Sker det, kan råvarerne både inkludere svampe, rodfrugter og alskens grøntsager.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0136.2015
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Marqués de Murrieta Gran Reserva
Din bedømmelse