2020

Castillo Monjardín Crianza Cab/Tempranillo/Merlot

Cabernet Sauvignon, Tempranillo og Merlot lyder specielt men smager helt rigtigt hos Castillo Monjardín her i grænselandet mellem Spanien og Frankrig.

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 95,00  DKK
 • Køb 12 og spar 95,00  DKK  30% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 105,00  DKK  22% pr. stk.
1 stk.
135,00  DKK
På lager
Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0201.2020
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  13
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
 9. Primær Drue
  Primær Drue

Om Castillo Monjardín Crianza

I nordspanske Navarro har Castillo Monjardín de seneste år været stærkt medvirkende faktor i regionens kvalitetsmæssige renæssance, der har medført, at du kan få dejlig vin til priser, der endnu ligger et pænt stykke under Spaniens mere kendte områder.

Navarra er et specielt sted af mange årsager. Rioja ligger lige om hjørnet. Bag det andet hjørne ligger Frankrig, og i denne skønne Crianza benyttes derfor et bredt udvalg af både spanske og franske druer, nærmere bestemt 40% Cabernet Sauvignon, 40% Tempranillo og 20% Merlot.

Vinificering

Druerne vokser på den samme mark - "Los Caseroles", hvor de modnes på forskellige tidspunkter og høstes ved håndkraft. I vinhuset gæres druetyperne separat og lagrer så 12 måneder i egetræsfade opfulgt af 12 måneder på flaske inden frigivelse.

Aroma og smag

Den færdige vin har en intens granatrød farve. I næsen en stor og kompleks duft af brombær, solbær, sødlige krydderier, tobak, laurbærblade og lakrids.

Smagen er bred, fyldig og harmonisk med moden frugt og krydrede noter samt bløde tanniner og en behagelig syre. Dermed opnår vinen en flot struktur, der gør den til en oplagt ledsager, når der kommer mad på bordet.

Serveringsforslag

Vi anbefaler, at du serverer denne skønne Crianza til stegte grønsager, rodfrugter krydret med urter og/eller kød, eksempelvis grillet flankesteak på bordet.

Vi anbefaler at servere vinen ved 14-16 grader inden for 7 år fra høståret.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Castillo Monjardín Crianza Cab/Tempranillo/Merlot
Din bedømmelse