2019

Monjardin Pinot Noir El Cerezo Single Vineyard

 • Hurtig levering - 1-3 dage hverdage
 • Prisgaranti - vi matcher prisen
 • Gratis fragt - ved køb over 1.000 DKK
Fra 89,00 DKK
 • Køb 12 og spar 89,00 DKK  25% pr. stk.
 • Køb 6 og spar 99,50 DKK  16% pr. stk.
1 stk.
119,00 DKK
På lager

Pinot Noir fra Spanien er noget af en sjældenhed, men Castillo de Monjardín løser opgaven med forbløffende præcision i en stil, der både er ærlig over for druetypen og spanskheden! Druerne dyrker Monjardín på El Cerezo-marken i ca. 650 meters højde, hvor sommerens kølige nætter gør det muligt at dyrke druer med en frisk syre og elegant aroma.

Dermed bliver en kræsen drue som Pinot Noir pludselig mulig at arbejde med - i dette tilfælde hjulpet på vej af 9 måneders lagring på egetræsfade. Aromaen anføres på den baggrund af elegante saftige jordbær og kirsebær understøttet af vanilje og træ fra fadlagringen.

På tungen er vinen slank og smidig - ganske efter Pinot Noir-bogen - med en frisk frugtsyre, der sammen med de lette men faste tanniner giver den fornødne struktur og længde uden at larme.

Strukturen gør også Monjardín Pinot Noir til en oplagt madvin og er faktisk et glimrende valg til tapas-bordets alsidighed. Prøv også til tærter med kød og svampe, kraftige pastaretter eller paella - altså den version med kylling eller kanin, ikke skaldyr.

Specifikationer
 1. Producent
  Producent
 2. Type
  Type
 3. Varenr.
  Varenr.
  0200.2019
 4. Land
  Land
 5. Område
  Område
 6. Størrelse
  Størrelse
  Alm. flaske (75cl)
 7. Alkohol procent
  Alkohol procent
  14
 8. Økologisk
  Økologisk
  Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Monjardin Pinot Noir El Cerezo Single Vineyard
Din bedømmelse